Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξάφνιασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Έρχεται εγκυμοσύνη...»

Η αναφορά της παρουσιάστριας που προκάλεσε ερωτηματικά

16 Φεβρουαρίου 2021 13:47
Ξάφνιασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Έρχεται εγκυμοσύνη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα θέματα που συζήτησε το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, ήταν η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως, λίγο πριν αλλάξει θέμα, έριξε τη… βόμβα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Open τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ακόμα μια εγκυμοσύνη στην showbiz που κανείς δεν την περιμένει λόγω της ηλικίας της γυναίκας.

Κατερίνα Καινούργιου

«Έρχεται κι άλλη εγκυμοσύνη πολύ γνωστής Ελληνίδας, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί. Και δεν θα το περιμένει και κανείς γιατί είναι έτσι μικρή αρκετά η συγκεκριμένη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάγωσε» η Καινούργιου! Η είδηση που την σόκαρε (Video)

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», στο OPEN, πολύ γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να καταγγείλει γνωστό συνάδελφό της για βιασμό, πριν από μερικά χρόνια. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες σχετικά με τις άσχημες εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Την είδηση μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης και η παρουσιάστρια «τα έχασε», όταν άκουσε τις αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «υπάρχει η είδηση, εδώ και μία βδομάδα, ότι μία τραγουδίστρια επεξεργάζεται το πώς θα καλυφθεί και νομικά για να κάνει καταγγελία εις βάρος γνωστού τραγουδιστή, από τον οποίο έχει υποστεί όχι σεξουαλική παρενόχληση, αλλά βιασμό! Είναι καλλιτέχνης, είναι τραγουδιστής… Το περιστατικό έγινε πριν από δέκα χρόνια όταν ξεκινούσε την πορεία της».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share