Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Σκηνοθέτης μας ζήτησε να αυνανιστούμε και μας χαστούκισε» - Νέα καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση (Video)

Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου εξομολογήθηκε την φρικτή εμπειρία που είχε

15 Φεβρουαρίου 2021 12:16
«Σκηνοθέτης μας ζήτησε να αυνανιστούμε και μας χαστούκισε» - Νέα καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και βίαιης συμπεριφοράς στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου μιλώντας στην ΕΡΤ καταγγέλλει σκηνοθέτη για απρεπή συμπεριφορά και περιγράφει ότι είχε ζητήσει στο παρελθόν από την ίδια και από μία άλλη ηθοποιό να αυτοϊκανοποιηθούν επί σκηνής, και όταν η άλλη κοπέλα αρνήθηκε - σύμφωνα με τα όσα είπε η Χρύσα Διαμαντοπούλου - την χαστούκισε.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά έμπαινε στο πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει, να ουρλιάζει και σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον "αδύναμο κρίκο" τη χαστούκισε», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία τότε βρισκόταν στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι όταν επέστρεψε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της, ο ίδιος άνθρωπος χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του για να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο. «Αυτός ήταν ένας τρόπος που δρούσαν αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζοντας ότι έχουν εξουσία και το όνομά τους "περνάει" στο χώρο, έλεγαν "ποια είναι αυτή που θα πει κάτι". "Έλυνε και έδενε" έλεγε ο ίδιος» ανέφερε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share