Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» της Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Είμαστε σε μια στιγμή που…»

Τι συμβαίνει τελικά στο γάμο τους;

14 Φεβρουαρίου 2021 08:25
Αποκάλυψη «βόμβα» της Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Είμαστε σε μια στιγμή που…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις είχε προχωρήσει πρόσφατα η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή, με την ηθοποιό να αναφέρει σε τι σημείο βρίσκεται ο γάμος, καθώς και η σχέση τους με τον γιο τους, Χάρη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω πράγματα που τα ονειρευόμουνα και τα έκανα πραγματικότητα. Είμαι ακόμη αφοσιωμένη και στον άντρα μου και στον γιο μου, απλώς κάνω κι άλλα πράγματα. Τους έχω αδυναμία. Δεν τους έχω σε δεύτερη μοίρα, τους έχω σε πρώτη και όλα τα άλλα μπορούν να συμπορευτούν με αυτούς» είπε.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ του νέου της καφέ-εστιατορίου, Ανδρέα Λαγό αποκαλώντας τον «μαγικό, ήσυχο και πολύ σοβαρό στη δουλειά του».

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η σχέση τους με τον... μεγαλωμένο γιο τους Χάρη

«Ο Μάρκος σκέφτεται να κάνει αυτούς τους καιρούς ούτε ένα αλλά τρία θεατρικά. Ελπίζω ότι σε κάποιο από αυτά θα υπάρχω και εγώ έστω και λίγο» είπε.

«Θεωρώ ότι κάθε τι πρέπει να γίνεται τη σωστή στιγμή. Τώρα πρέπει να κάνω το μαγαζί» είπε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση.

«Ο Χάρης πήγε στα Κουφονήσια μόνος του φέτος γιατί ήμουν στο θέατρο. Θεωρούσε ότι ήταν ελεύθερος και ότι έκανε την επανάστασή του. Έμενε στο ξενοδοχείο που μένουμε χρόνια και όλοι μου έλεγαν πού ήταν και τι έκανε. Αν μου ζητούσε να πάει σε άλλο νησί σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνα. Είναι λίγο δύσκολο για τη μάνα, αλλά πρέπει λίγο λίγο να το συνηθίσω» είπε για την υπέρβαση που έκανε έχοντας αδυναμία στον γιο της, ο οποίος άλλωστε έχει γίνει και... ολόκληρος άνδρας.

Τσαβαλιά - Σεφερλής: Έφτασαν κοντά στο χωρισμό; Η αποκάλυψη για το... τρίτο πρόσωπο

Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πώς οι δυο τους έφτασαν κοντά στο χωρισμό. Ωστόσο, το φερόμενο ως "τρίτο πρόσωπο" στη σχέση τους, θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια... διαβάστε περισσότερα για Σεφερλή - Τσαβαλιά στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share