Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού η Χρυσηίδα Δημουλίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: "Ας προσέξει λίγο τους τρόπους του"

"Δεν βρίσκεται σπίτι του"

13 Φεβρουαρίου 2021 20:55
Εκτός εαυτού η Χρυσηίδα Δημουλίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη:

Χάρης Βαρθακούρης: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχθεί.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Λάσπα σε συνέντευξη της αποκάλυψε και εκείνη την άσχημη εμπειρία που είχε σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί.

Συγκεκριμένα η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου σε ανάρτηση της μίλησε για την συμπεριφορά του Χάρη Βαρθακούρη μέσα από την εκπομπή που έχει στο ΣΚΑΪ.

Ενοχλημένη φάνηκε η γνωστή συγγραφέας.

Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Ειδικότερα η παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα στον ΣΚΑΙ δεν αρέσει στη γνωστή συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου. Και τη γνώμη της την έγραψε στο Facebook.

Κάποιο σχόλιο που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης προς την Αντελίνα ήταν εκείνο που εξόργισε τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, που έκανε post με το οποίο καλεί τον γνωστό τραγουδοποιό να θυμηθεί που βρίσκεται και να προσέξει τους τρόπους του.

«Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται…και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του….», έγραψε η γνωστή συγγραφέας.

Δείτε την ανάρτηση της:

Η ανάρτηση της γνωστής συγγραφέας.

Εκτός εαυτού ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα: "Πες τα μόνη σου αν είναι" (video)

Χάρης Βαρθακούρης: Το "Σου Κου Family" έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Επίσης δείτε τα νούμερα της τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή στην πρεμιέρα της.

Συγκεκριμένα συνεχίζονται οι εντάσεις στο πλατό του "Σου Κου Family" όπου ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται να εκνευρίστηκε αρκετά με την γυναίκα του.

Αποχώρησε από την εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης: Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Ειδικότερα είναι η δεύτερη μέρα για το "Σου Κου Family" κι η τηλεοπτική χημεία ανάμεσα στην Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Χάρη Βαρθακούρη αναμένεται εκρηκτική.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους προλόγισαν τα θέματα της εκπομπής με τον Χάρη να μην ξέρει σε ποια κάμερα πρέπει να κοιτάξει. Όταν ο ίδιος με το δικό του χιούμορ ανέφερε ότι οι κάμερες είναι για τους τυφλούς, η Αντελίνα έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας:

«Κατ' αρχάς ζήτησε συγγνώμη για τους τυφλούς» με τον Χάρη να το κάνει τελικά. Ωστόσο αυτό το γεγονός καθώς κι ότι η Αντελίνα μιλούσε ακατάπαυστα για να πλασάρει με τον δικό της τρόπο τα θέματα, φαίνεται ότι εκνεύρισαν τον Χάρη Βαρθακούρη που έφυγε από δίπλα της, πήγε να κάτσει στην πολυθρόνα και της ανέφερε να τα πει η ίδια όπως θέλει.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share