Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πυρ και μανία ο Χάρης Ρώμας: «Είσαι ο πιο σιχαμένος»!

Προχωρά δικαστικά ο ηθοποιός μετά τις αθλιότητες

13 Φεβρουαρίου 2021 14:22
Πυρ και μανία ο Χάρης Ρώμας: «Είσαι ο πιο σιχαμένος»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία έγινε ο Χάρης Ρώμας, μετά από τραγικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας, το οποίο τον εμφανίζει ως κακοποιητή ανηλίκων, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, με βάση την φωτογραφία που αναρτήθηκε, με τον ηθοποιό και σεναριογράφο ασφαλώς να ετοιμάζεται να ακολουθήσει την νομική οδό.

Ο ίδιος, μιλώντας πρόσφατα και για δικά του περιστατικά παρενόχλησης, «κατακεραυνώνει» τον άνθρωπο πίσω από την εφημερίδα, χαρακτηρίζοντάς τον τον «πιο σιχαμερό Ελληνα λασπολόγο στην ρυπαροφυλλάδα του».

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτησή του εναντίον γνωστού δημοσιογράφου

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου,είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός;Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας,εδώ και τριάντα χρόνια,της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών:Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», γράφει ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας έξαλλος

Αποκάλυψη «βόμβα» του Χάρη Ρώμα: «Σκηνοθέτης καλεί αγοράκια για να αυνανιστούν»!

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον χώρο της υποκριτικής προχώρησε ο Χάρης Ρώμας, που αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι σκηνοθέτης καλεί αγόρια, ζητώντας τους να αυνανιστούν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις ηθοποιών του «Καφέ της Χαράς», που έχουν δεχθεί παρενόχληση, «κατακεραυνώνοντας» τον Γιώργο Κιμούλη.

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για νέα περιστατικά παρενόχλησης

«Και παιδιά από τη σειρά, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος καλεί αγόρια και τους λέει πώς θα πρέπει να ελευθερωθείτε και διάφορες αηδίες, θα πρέπει να μείνετε γυμνοί και να αυνανιστείτε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος κάνει τον παππά στη σειρά με ρώτησε για το όνομα του σκηνοθέτη και τότε αντιλήφθηκε πως πρόκειται για εκείνον ο οποίος καλούσε αγόρια προκειμένου να αυνανιστούν μπροστά του. Όλη την ιστορία μου την είπε...».

Χάρης Ρώμας: Το σχόλιο για τον Γιώργο Κιμούλη

«Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει;», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100.

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική από ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου-, τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν.

Ένας άλλος που μόνος του βγήκε και είπε «Είμαι ο καλύτερος της γενιάς μου»! Αυτό τους έφαγε! Αυτή η έπαρση. Η έπαρση είναι κακός οδηγός γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει το οτιδήποτε. Πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει.

Οφείλουμε να τα προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά. Ας είναι (σ.σ. οι καταγγελλόμενοι ηθοποιοί) αποδεκτοί από τον κόσμο. Οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές. Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω "με ξέρετε 35 χρόνια". Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share