Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

The Voice: Πρωταγωνιστής του «Έτερος Εγώ» ο πατέρας της νικήτριας

Δεν μπορεί να σας πάει το μυαλό ποιος είναι!

13 Φεβρουαρίου 2021 12:40
The Voice: Πρωταγωνιστής του «Έτερος Εγώ» ο πατέρας της νικήτριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου συνάρπασσε με την φωνή της από την αρχή του διαγωνισμού και νίκησε δίκαια στο «The Voice», με την ίδια να έχει στις φλέβες της να ρέει… αίμα καλλιτεχνικό από τον πατέρα της, που ήταν πρωταγωνιστής στο «Έτερος Εγώ».

Ο ίδιος έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός του θεάτρου, ενώ εμφανίστηκε στον τελευταίο κύκλο της «Κάθαρσης», παίζοντας καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Ήταν, μάλιστα, εκείνος που αποτέλεσε το σύνδεσμο του Πανεπιστημίου με την οργάνωση, στην υπόθεση του «Ερπετού».

Συγκεκριμένα, λοιπόν, πρόκειται για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον άνθρωπο που, στην υπόθεση της σειράς, εμπλέκεται στο κύκλωμα πορνείας, αποφασίζοντας να κάνει δική του τη Μαίρη Μηνά (Λουντβίκα Μποζένα).

Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Αυτός είναι ο πατέρας της, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης και του Εθνικού Θεάτρου. Ανάμεσα σε αυτές τις παραστάσεις έχει παίξει στην Επίδαυρο το 2005 στις Βάκχες, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και το 2008 στον Ορέστη σε σκηνοθεσία του Σλόμπονταν Ουνκόφσκι.

Έτερος Εγώ Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στην κόρη του: «Οταν τελειώσουν οι πρόβες μου, επιστροφή στο σπίτι. Για λίγη ώρα στον καναπέ. Ξεκούραση. Κάποια τηλέφωνα, λίγη τηλεόραση. Ειδήσεις. Λίγο σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, email, διάβασμα, μουσική… H Μαρία ετοιμάζεται για το θέατρο, φεύγει, η Ιωάννα διαβάζει, έτσι λέει, μια αγκαλιά μαζί της, σπάνια πια. Εφηβεία… Μιλάμε, όμως, πολύ. Τα προβλήματά της, τα δικά μου. Ενα τσιγάρο μαζί –το ονομάζει «ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα μου»– πάντα στην κουζίνα!

Μετά, φίλοι, συναντήσεις, όχι κάθε μέρα πια, για ποτό ή για φαγητό, μετά το θέατρο έρχεται η Μαρία να μας βρει. Συζητήσεις και πολύ γέλιο. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμη να γελάμε πολύ. Και ευτυχώς, διατηρώ φιλίες πολλών χρόνων, που όσο και να χανόμαστε λόγω δουλειάς, είναι σαν να είμαστε κάθε μέρα μαζί. Έπειτα, σπίτι. Μια μεγάλη βόλτα με τα σκυλιά. Τα τελευταία τσιγάρα της ημέρας, που γίνονται όλο και περισσότερα, με τη σκέψη ότι αύριο πρέπει να το κόψω. Μετά, λίγο διάβασμα στο κρεβάτι. Με χαλαρώνει.

Κλείνοντας τα μάτια μου αναλογίζομαι όλη την ημέρα μου. Τις ατμόσφαιρες, τα συναισθήματά μου, τις σκέψεις μου, τι ειπώθηκε, πώς ειπώθηκε, πώς ένιωσα, αν μπορώ να επαναφέρω στo σώμα μου την ίδια αίσθηση, σαν μια άσκηση για τη συναισθηματική μου μνήμη, κάτι που το έκανα από μικρός. Ο ύπνος με βρίσκει γεμάτο με αινίγματα», είχε πει στην Καθημερινή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share