Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες: «Είναι διαστρεβλωμένες - Θα απαντήσω σκληρά»

Η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου του

12 Φεβρουαρίου 2021 20:05
Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες: «Είναι διαστρεβλωμένες - Θα απαντήσω σκληρά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσω του δικηγόρου του απαντά ο Παύλος Χαϊκάλης στις καταγγελίες που τον αφορούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην ανακοίνωση του ο ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες, αλλά θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου».

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

 Παύλος Χαϊκάλης

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο.

Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Καταγγελία σοκ για απόπειρα βιασμού από τον Παύλο Χαϊκάλη: "Είχα τα σημάδια από τα χέρια του στον λαιμό μου..."

Νέα καταγγελία κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εις βάρος του Παύλου Χαικάλη, μετά αυτή της Ηλιάνας Αραβή που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” στο “Open”, η καταγγελία που κατατέθηκε από μια κοπέλα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα μέχρι στιγμής “είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτήν της Ηλιάνας Αραβή”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος επικαλούμενος πηγές στο ΣΕΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης, επανήλθε με μια ακόμη συνέντευξη για το θέμα της καταγγελίας που έκανε η ηθοποιός, Ηλιάνα Αραβή. Ο ηθοποιός ενημερώθηκε ότι η κ. Αραβή προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ και μιλώντας στην εφημερίδα ONTIME, σχολίασε ότι “περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά”.

Εις βάρος του ηθοποιού έγινε καταγγελία και από την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφος Sky Maddas, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter. Σύμφωνα με την ίδια, δέχτηκε από τον ηθοποιό σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Καταγγελία σοκ για απόπειρα βιασμού από τον Παύλο Χαϊκάλη

Νέες καταγγελίες σοκ για δύο πασίγνωστους ηθοποιούς και σκηνοθέτες

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ της εκπομπής, ο δημοσιογράφος προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, γνωστοποιώντας ότι στο Σωματείο των Ηθοποιών κατατέθηκαν ακόμα δύο καταγγελίες για δύο γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που δεν έχουν ακουστεί ξανά τα ονόματά τους.

“Έχουμε πληροφορίες ότι έγιναν δύο νέες καταγγελίες σε βάρος δυο νέων προσώπων, που δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα τα ονόματά τους. Συγκεκριμένα, μας είπαν ότι μόλις αποκαλυφτούν τα ονόματά τους θα κλείσουν σπίτια”, τόνισε επί λέξη ο δημοσιογράφος κάνοντας γνωστό ότι οι καταγγελίες έγιναν από μια γυναίκα και έναν άντρα.
“Και οι δύο είναι ηθοποιοί και σκηνοθέτες. Είναι καινούργια πρόσωπα. Δεν έχουν σχέση με αυτούς που έχουμε ακούσει ξανά. Και οι δύο είναι πασίγνωστοι τηλεοπτικά με υψηλές τηλεθεάσεις στο παρελθόν”, υπογράμμισε παράλληλα αναφέροντας ως πηγή και πάλι το ΣΕΗ.

Πηγή: pireasnews.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share