Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το αιχμηρό μήνυμα του Τάσου Νούσια: «O βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, βρωμιάρηδες»

Ο ηθοποιός θέλησε να πάρει θέση στα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες

12 Φεβρουαρίου 2021 14:57
Το αιχμηρό μήνυμα του Τάσου Νούσια: «O βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, βρωμιάρηδες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Νούσιας με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες. Μετά τις καταγγελίες κατά ηθοποιών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων, όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε, καθιστώντας σαφές πως τέτοιες συμπεριφορές δε συγχωρούνται.

«Όλα τα άλλα τιμωρούνται και κάποια στιγμή μπορεί και να συγχωρούνται. Ο ΒΙΑΣΜΟΣ και η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ εκτελούνται, τ΄ακούτε βρωμιάρηδες!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας.

Τα τελευταία 24ωρα όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες νεαρών ηθοποιών που καταγγέλλουν πως όταν ήταν ανήλικοι ήρθαν σε επαφή με σκηνοθέτες και σεναριογράφους που προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν ερωτικά. Ωστόσο άλλη μια καταγγελία για σεναριογράφο από ηθοποιό έγινε γνωστή τονίζοντας πως: «Μου είπε ότι έπρεπε να μείνω σπίτι του για να…»

Το αιχμηρό μήνυμα του Τάσου Νούσια για τις καταγγελίες στο θέατρο

Σοκαριστική καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με απειλούσε με όπλο για να υπακούσω στις διαταγές του»

Νέα καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, καθώς μία ενδυματολόγος θέλησε να καταγγείλει έναν πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την απειλούσε με όπλο για να υπακούσει στις "διαταγές" του και να πάει μαζί του.

Η καταγγέλλουσα εξήγησε πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ τόνισε πως μετά από την παρενόχληση και την απειλή με όπλο, εξαφανίστηκε και δεν ξαναπήγε ποτέ σε γύρισμα της σειράς από τον τρόμο της. Παράλληλα δείτε και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημόσια έκκληση της Ζέτας Δούκα

Καταγγελία ενδυματολόγου για γνωστό ηθοποιό

Αναλυτικά η καταγγελία για τον πασίγνωστο ηθοποιό

«Το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ό,τι κι αν μας έλεγαν.

Ο ένας από τους καταγγέλλοντες που αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε από γυναίκες συναδέλφους του ήταν αυτός που μου έκανε τη ζωή ανυπόφορη καθημερινά. Με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γύρισμα προσπαθούσα να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.

Παρενόχληση καταγγελία

Ήμουν τρομοκρατημένη δεν ήξερα που να μιλήσω, φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα τότε μόλις 22 χρόνων και ήταν μια από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη, με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ μαζί του σεξουαλικά αλλιώς θα έχανα τη δουλειά μου.

Ένα βράδυ τελειώνοντας αργά τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητο μου όταν παρατήρησα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητο μου όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό και στην προσπάθειά μου με σπρωξιές για να τον αποφύγω, δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω στις διαταγές του.

Άρχισα να ουρλιάζω. Έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα άκουσα στα αφτιά μου μια φωνή να μου λέει: «κυρία μου είστε καλά;» από κάποιον περαστικό. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ, κλείστηκα μια εβδομάδα λέγοντας στους οικείους μου ότι είμαι άρρωστη», αποκαλύπτει η καταγγέλλουσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share