Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: "Την περίοδο που πάλευα με τον καρκίνο, ο σκύλος μου ήταν το βάλσαμο μου"

Άλλωστε... ο σκύλος, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!

12 Φεβρουαρίου 2021 14:46
Αντίνοος Αλμπάνης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Την περίοδο που πάλευα με τον καρκίνο, ο σκύλος μου ήταν το βάλσαμο μου", είπε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου".

Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για τον πιστό του φίλο. Ο ίδιος είχε διαγνωστεί με λέμφωμα, με την είδηση να σκάει το καλοκαίρι του 2019, και αν και ο αγώνας του ήταν δύσκολος μπόρεσε να βγει νικητής. Όπως λέει ο ίδιος μεγάλο ρόλο στη γρήγορη ανάρρωση του, όπως και στην καλή ψυχολογία του έπαιξε η σκυλίτσα του η Blue. Είναι ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόγκ.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος

Δείτε τι είπε για αυτή:

"Φεύγω το πρωί από το σπίτι μου και γυρίζω το βράδυ. Έχω μια τσάντα μαζί μου που περιέχει τα πάντα, τα δικά μου αλλά και τα πάντα του σκύλου μου. Την παίρνω μαζί σε αρκετές από τις δουλειές που πηγαίνω. Είμαι σαν κάτι μαμάδες που τρέχουν με τις τσάντες, τα μπιμπερό, τα παιχνίδια…

Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πολύ σημαντική τον καιρό που έκανα θεραπείες. Ήταν μια συντροφιά, που πέρα από το παιχνίδι, πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βιώνουμε με ένα κατοικίδιο στο σπίτι, ήταν ένα βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε, σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο".

Αντίνοος Αλμπάνης - "Είμαι ζωντανός και δυνατός"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, στο παρελθόν είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη και είχε πει για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο:

"Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα. Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω.

Αντίνοος Αλμπάνης υγεία

Σαφώς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής. Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…"

"Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…", είχε πει χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share