Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η αντίδραση της Σάγια σε σεξουαλική παρενόχληση: «Έβγαλα το τακούνι μου...»

Η σοκαριστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

12 Φεβρουαρίου 2021 13:45
Η αντίδραση της Σάγια σε σεξουαλική παρενόχληση: «Έβγαλα το τακούνι μου...»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε η Σάγια για τον χώρο του τραγουδιού και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών, φτάνοντας στα όρια της μαστροπείας.

Η τραγουδίστρια Σάγια μιλά αποκλειστικά για μία σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν αναφερόμενη και σε άλλα σκληρά περιστατικά που έχουν συμβεί και σε συναδέλφους της στον χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

«Σεξουαλική παρενόχληση έχω βιώσει μια φορά. Σε ένα live μου άρχισε κάποιος να με πιάνει και η αντίδρασή μου ήταν να βγάλω το τακούνι μου και του λέω "Φύγε τώρα μην φωνάξω την αστυνομία". Μου είπε ότι έχει σαμπάνια και ότι θα πρέπει να πάω μαζί του στο τραπέζι του. Δεν δέχθηκα και άρχισε να με τραβάει, να μου μιλάει άσχημα και να με πιάνει. Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνουν αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σάγια στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».

«Υπάρχουν και επιχειρηματίες που σου λένε να πας να καθίσει με πελάτες και να βγω και για φαγητό. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν», ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια. Παράλληλα δείτε και τι αποκάλυψε η Τάμτα σχετικά με μια άσχημη εμπειρία που είχε στο παρελθόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share