Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Οριστική απάντηση για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου: «Συμβαίνουν τόσο πολλά…»

Τι συμβαίνει τελικά με την κατάσταση της παρουσιάστριας;

11 Φεβρουαρίου 2021 18:27
Οριστική απάντηση για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου: «Συμβαίνουν τόσο πολλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστική είναι η απάντηση για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου, με την ίδια την παρουσιάστρια να αναφέρεται σε αυτό το θέμα, εξηγώντας το τι έχει συμβεί.

Η λαμπερή παρουσιάστρια των «Κου Κου», εδώ και αρκετές μέρες έλειπε από την εκπομπή, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, λόγω μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της.

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση και ανέφερε πως όλα πλέον είναι μια χαρά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προληπτική καραντίνα, στην οποία χρειάστηκε να μπει ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Αισθάνομαι πολύ ωραία που μπόρεσα και ξαναγύρισα. Αισθάνομαι πολύ καλά, γι' αυτό και επέστρεψα… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αλήθεια συμβαίνουν τόσα πολλά που και εγώ έχω απορήσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί».

Επέστρεψε ο Κρατερός Κατσούλης: "Είμαι καλά ήταν προληπτικό"

Το πρωί της Πέμπτης 11/02, ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε "Στη φωλιά των ΚουΚου" και εξήγησε, ότι αναγκάστηκε να λείψε προληπτικά από την εκπομπή, καθώς αυτό προστάζει το πρωτόκολλο.

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Καραβάτου είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο σύζυγός της θα αναγκαστεί να μπει σε προληπτική καραντίνα λόγω του κρούσματος που εντοπίστηκε στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Σήμερα, ωστόσο, ο παρουσιαστής γύρισε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη

"Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του…Είμαι καλά ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του YFSF να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε" ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share