Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δραματική έκκληση της Ζέτας Δούκα σε Μητσοτάκη: «Πάρτε τώρα θέση»

Το ιδιαίτερο μήνυμα της ηθοποιού στον πρωθυπουργό

11 Φεβρουαρίου 2021 17:12
Δραματική έκκληση της Ζέτας Δούκα σε Μητσοτάκη: «Πάρτε τώρα θέση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματική έκκληση απηύθυνε η Ζέτα Δούκα για όσα αποκαλύπτονται εσχάτως στον χώρο της τέχνης, ζητώντας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει άμεσα θέση για τις καταγγελίες και αυτή να είναι καταλυτική, ως προς το πώς αυτές θα αντιμετωπίζονται.

Η δημοφιλής ηθοποιός, πριν από δύο εβδομάδες, σόκαρε το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της κακοποίησης που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Υστερα από αυτήν, ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε για τα καλά και έκτοτε οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις είναι πραγματικά αμέτρητες.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της, στο Instagram, ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας.

Ζέτα Δούκα: Το κείμενο με το ιδιαίτερο μήνυμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους "Ασκούς του Αιόλου", αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους, αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου, όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων».

Ζέτα Δούκα σε Μητσοτάκη για τις καταγγελίες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share