Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίθανες καταγγελίες πρωταγωνίστριας του «Game of Thrones» για τον Μέριλιν Μάνσον: «Μου έκοβε το στήθος με μαχαίρι και με κυνηγούσε με τσεκούρι»!

«Σεισμός» στην παγκόσμια showbiz!

11 Φεβρουαρίου 2021 17:03
Απίθανες καταγγελίες πρωταγωνίστριας του «Game of Thrones» για τον Μέριλιν Μάνσον: «Μου έκοβε το στήθος με μαχαίρι και με κυνηγούσε με τσεκούρι»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για το σπουδαίο καλλιτέχνη, Μέριλιν Μάνσον, με την πρώην σύντροφό του, Έσμε Μπιάνκο, που είχε παίξει στο «Game of Thrones», να αναφέρει ότι ο τραγουδιστής της προκάλεσε επανειλημμένα πληγές στο δέρμα της με μαχαίρι, ότι την κυνηγούσε με τσεκούρι και της συμπεριφερόταν σαν να είναι φυλακισμένη, όταν έζησαν μαζί το 2011 για δύο μήνες.

Η Μπιάνκο μίλησε στο «The Cut» και είναι μια από τις 11 τουλάχιστον ακόμα γυναίκες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τον Μάνσον, που έχει προκαλέσει διάφορα σκηνικά, τα οποία έχουν συζητηθεί.

Η βρετανίδα ηθοποιός, η οποία είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στο «Game of Thrones», αναφέρει ότι η σχέση της με τον Μάνσον ξεκίνησε το 2009, ενώ ήταν παντρεμένη με άλλον άντρα. Ύστερα από δύο χρόνια που είχαν σχέση εξ αποστάσεως, ο τραγουδιστής της ζήτησε να μετακομίσει μαζί του στο Λος Άντζελες. Εκείνη συμφώνησε αφήνοντας το σπίτι της στο Λονδίνο.

Ύστερα από μια περίοδο «μέλιτος», η Μπιάνκο αναφέρει ο Μέριλιν Μάνσον μεταμορφώθηκε σε τύραννο, που ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχό της, ακόμα και του τι φοράει, πότε θα κοιμηθεί και που μπορούσε να πάει.

Μέριλιν Μάνσον: Η σοκαριστική καταγγελία της Έσμε Μπιάνκο για τις βάναυσες στιγμές που έζησε δίπλα του

«Ένιωθα σαν να είμαι φυλακισμένη. Συμπεριφερόμουν όπως ήθελε αυτός. Μπορούσα να μιλήσω μόνο σε όποιον ήθελε αυτός» λέει η ίδια, ενώ άτομα από το κοινωνικό της περιβάλλον αναφέρουν ότι, όταν έβγαινε με τον Μάνσον, είχε συχνά σημάδια και μώλωπες στο σώμα της.

Η ίδια αναφέρει ότι ο τραγουδιστής τη μείωνε μπροστά σε άλλους, βάζοντάς τους να δουν τις σκηνές σεξ που είχε γυρίσει για το Game of Thrones, όπου έπαιζε την πόρνη, λέγοντας «Αυτή είναι η κοπέλα μου, είναι μια πόρνη. Κοιτάξτε, το στήθος της είναι έξω».

Η Μπιάνκο αναφέρει ότι θεωρούσε τον Μάνσον είδωλο όταν ήταν έφηβη και είχε αφίσες του στο δωμάτιό της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005, μέσω της πρώην του συζύγου του, Ντίτα βον Τιζ, καθώς και οι δύο γυναίκες εργάζονταν ως χορεύτριες μπουρλέσκ. Μαγεύτηκε από τον τραγουδιστή και είχε επισκεφτεί πολλές φορές το σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, πριν χωρίσουν το 2007.

Το 2009 ο Μάνσον της ζήτησε να συμμετέχει στο βίντεο κλιπ «I Want to Kill You Like They Do In The Movies» και της είπε ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων, θα χρειαστεί να προσποιηθεί ότι την απαγάγει «Πρέπει να έχω ένα θύμα/ερωμένη. Πρέπει να προσποιηθείς ότι σε κακομεταχειρίζομαι. Λυπάμει» της είπε.

Εκείνη συμφώνησε και πήγε στο LA, όπου πέρασε τρεις μέρες φορώντας μόνο εσώρουχα και παίρνοντας κοκαΐνη αντί να τρώει.

Κάποια στιγμή, ο Μάνσον έχασε τον έλεγχο και έγινε βίαιος μαζί της, την έδεσε με καλώδιο και τη χτύπησε με μαστίγιο και στη συνέχεια πίεσε τις πληγές της με ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Η ίδια είπε ότι ήταν τρομοκρατημένη, αλλά τον δικαιολόγησε λέγοντας «Είναι απλά ο Μάνσον που γίνεται θεατρικός, Θα κάνουμε σπουδαία τέχνη». Τελικά το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η Μπιάνκο είπε ότι η Μάνσον της έδειχνε πολλή προσοχή και της έλεγε ότι ήταν αδελφές-ψυχές. Της πλήρωνε τα εισιτήρια για το Λος Άντζελες και πήγαινε να την επισκεφτεί στο Λονδίνο. Ύστερα από τις συναντήσεις τους, η ίδια ήταν γεμάτη μελανιές, ενώ αναφέρει ότι τη δάγκωσε χωρίς συναίνεση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Όταν τελικά μετακόμισε μαζί του το 2011 ο Μάνσον πήρε ολοκληρωτικά τον έλεγχο της ζωής της. Η Μπιάνκο λέει ότι για να αντιμετωπίσει την εφιαλτική συμβίωση κατέφυγε στο αλκοόλ. Μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έζησε μαζί του ήταν όταν ο Μάνσον έκοβε επανειλημμένα το στήθος της με μαχαίρι. «Θυμάμαι ότι απλά καθόμουν εκεί και το δεχόμουν, χωρίς να παλεύω. Ήταν η τελευταία σταγόνα που με έκανε να χάσω κάθε ελπίδα».

Σύμφωνα με το «The Cut», ο Μάνσον έστειλε φωτογραφίες των τομών σε συνεργάτες του, γράφοντας «Βλέπεις τι γίνεται;». Η ηθοποιός παραχώρησε στο μέσο e-mails, μηνύματα και φωτογραφίες από την περίοδο που ζούμε με τον Μάνσον, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της.

«Ντρέπομαι, ήμουν τόσο απελπισμένη να τον ευχαριστήσω, ώστε να αποφύγω άλλους μπελάδες» αναφέρει η ίδια.

Τον Μάιο του 2011 ο Μάνσον την κυνηγούσε στο διαμέρισμά του με ένα τσεκούρι, με την προσωπική βοηθό του να επιβεβαιώνει την ιστορία. Αυτό την οδήγησε να ψάχνει κρυφά για σπίτι και μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, ενώ ο Μάνσον κοιμόταν. Ένα μήνα αργότερα του έστειλε μέιλ και του είπε ότι χωρίζουν.

«Μου είχε μείνει ελάχιστη αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι μια φωνή μέσα μου μού έλεγε “Σεβάσου λίγο τον εαυτό σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share