Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χάρης Σώζος: «Γύρισα!» - Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά το τροχαίο (photo)

«Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά...»

11 Φεβρουαρίου 2021 15:02
Χάρης Σώζος: «Γύρισα!» - Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά το τροχαίο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Χάρης Σώζος μετά από ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο που είχε, επανήλθε και μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα τους.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», είχε ένα τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και για αρκετές μέρες νοσηλευόταν στο "Σισμανόγλειο" ενώ υπεβλήθη και σε διπλό χειρουργείο.

Ο Χάρης Σώζος έγραψε: «ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα) επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!!

Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο! Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας, για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!».

Χάρης Σώζος - The 2night: "Ζούσαμε οι δυο μας με το γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια"

Το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Χάρης Σώζος, ο οποίος συγκινήθηκε με τα λόγια που είπε για τον ίδιο ο γιος του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την άριστη σχέση που έχει με τον γιο του όσο και για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γιος του Χάρη Σώζου, Λεωνίδας, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για όλα αυτά τα χρόνια που με μεγάλωσες, που ξυπνάγαμε μαζί, που παίζαμε μαζί. Είσαι πολύ σπάνιο είδος άντρα και πατέρα που θα βάλει πίσω τα θέλω του και τους εγωισμούς του και την καριέρα του για να μεγαλώσει ένα παιδί».

Ο ηθοποιός μόλις άκουσε τα λόγια του γιου συγκινήθηκε αρκετά ενώ αμέσως μετά είπε: «Μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου. Με συγκινεί. Όταν ο γιος μου μου είπε ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, του είπα “θα σε κρεμάσω ανάποδα”. Ζούσαμε οι δυο μας με το γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια.

Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share