Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» η Καινούργιου! Η είδηση που την σόκαρε (Video)

Ανατριχιαστική αποκάλυψη στην εκπομπή της

11 Φεβρουαρίου 2021 13:01
«Πάγωσε» η Καινούργιου! Η είδηση που την σόκαρε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», στο OPEN, πολύ γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να καταγγείλει γνωστό συνάδελφό της για βιασμό, πριν από μερικά χρόνια. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες σχετικά με τις άσχημες εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Την είδηση μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης και η παρουσιάστρια «τα έχασε», όταν άκουσε τις αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «υπάρχει η είδηση, εδώ και μία βδομάδα, ότι μία τραγουδίστρια επεξεργάζεται το πώς θα καλυφθεί και νομικά για να κάνει καταγγελία εις βάρος γνωστού τραγουδιστή, από τον οποίο έχει υποστεί όχι σεξουαλική παρενόχληση, αλλά βιασμό! Είναι καλλιτέχνης, είναι τραγουδιστής… Το περιστατικό έγινε πριν από δέκα χρόνια όταν ξεκινούσε την πορεία της».

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου με τις καταγγελίες: «Δεν αντέχω άλλο, έχουν κάνει...» (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο από διάφορους ηθοποιούς που έχουν υποστεί απερίγραπτες συπεριφορές στο παρελθόν από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Ηλιάνα Αραβή κατέφυγε στο ΣΕΑ κατά του γνωστού ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με την παρενόχληση που είχε δεχθεί στο παρελθόν από εκείνον.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της φαίνεται πως ήρθε στα όριά της σχετικά με τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό και ειδικά με τη μήνυση που έγινε σε γνωστό σκηνοθέτη για παρενόχληση 15χρονου.

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου.

Καταγγελίες: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Ειδικότερα, κεντρικό θέμα σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα δελτία ειδήσεων αποτελούν, ασφαλώς, οι δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο του θεάματος.

Τηλεοπτικές εκπομπές σε όλες της ζώνες, με συνεντεύξεις ηθοποιών, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και πιο τρομακτικές λεπτομέρειες από περιστατικά που έχουν συμβεί στον χώρο του θεάματος.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για γνωστό σκηνοθέτη και την παρενόχληση σε ανήλικα παιδιά, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε άλλο να ακούει τόσο αισχρά πράγματα και ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Δεν άντεξε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ώς εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάς από δίπλα τους και σε φτύνουν, είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια.

Με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι, δεν είμαι γονιός, αλλά πραγματικά αν είχα παιδί και έφτανε στα αυτιά μου η παραμικρή υποψία, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια. Μιλάω ειλικρινά, δεν το θέλω αυτό το θέμα, δεν μπορώ άλλο, δεν το θέλω. Να τους κλείσουν μέσα.

Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θέλω και να μην το παίζουμε καθόλου το θέμα», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share