Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Λύγισε" στον αέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις να..."

Είναι απλά συγκλονιστικό

10 Φεβρουαρίου 2021 16:07

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, που γίνονται από αρκετούς ηθοποιούς για άσεμνες πράξεις που έχουν υποστεί, στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, αποκάλυψε για το παρελθόν της ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου «λύγισε» με αυτά που αποκάλυψε ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος με όσα έχει περάσει.

Ξέσπασε η γνωστή παρουσιάστρια.

Καταγγελίες: Το «ξέσπασμα» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου και δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα του «Pop Up», αναφερόμενη στο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες την ιστορία του ηθοποιού και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε, και στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σοκαρισμένοι μετά το απόσπασμα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέσπασε στο τέλος της εξομολόγησής του.

Τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Δημήτρη Μοθωναίο

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος σε ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν, να μοιραστούν την κατάστασή τους.

Βλέπεις ένα παιδί που από μικρή ηλικία έχει περάσει δύσκολα, που, όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο που την λύγισε

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψή του: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή» (video)

Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν από συνεργάτες τους.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμη ηθοποιοί μέσα από αναρτήσεις τους στο Facebook αποκάλυψαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και έναν σερναριογράφο.

Συγκεκριμένα, μια τρομερή αποκάλυψη έγινε στο πλατό του «Πρωινού», όσο συζητούσαν το θέμα με τις καταγγελίες, όπου ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Μεγάλη ήταν η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη που τον λύγισε

Ειδικότερα, σόκαρε ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη από την περίοδο που εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία, που βρισκόταν σε εξέλιξη στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη ροή και άφησε άφωνους τους συνεργάτες του με την αποκάλυψη που έκανε στον «αέρα». Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε συγκεκριμένα, τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Δείτε το βίντεο από το 6ο λεπτό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share