Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη: Κορυφαίο πρόσωπο της τέχνης σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων!

Το πρόσωπο αυτό έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες μέρες...

9 Φεβρουαρίου 2021 19:16
Σοκαριστική αποκάλυψη: Κορυφαίο πρόσωπο της τέχνης σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τον χώρο της τέχνης, αφού φαίνεται πως πασίγνωστο πρόσωπο της τέχνης είναι εμπλεκόμενο σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, σε μια είδηση που φέρνει «σεισμό» στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από 9 χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.

Τι ισχύει για την εμπλοκή σπουδαίου προσώπου της τέχνης σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

Αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αποκαλύπτουν ότι οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Παύλος Χαϊκάλης: Στο ΣΕΗ κατέφυγε η Ηλιάνα Αραβή κατά του ηθοποιού (video)

Παύλος Χαϊκάλης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί βγάζουν στο φως της δημοσιότητας τα περιστατικά που έχουν συμβεί σε εκείνους, στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή καταφεύγει στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με τις καταγγελίες που του έχει κάνει.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Παύλος Χαϊκάλης: Η κίνηση της Ηλιάνας Αραβή

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Αραβή κατήγγειλε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη. Ένα 24ωρο μετά, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε στην ίδια εκπομπή και ζήτησε συγγνώμη από την ηθοποιό, εξηγώντας ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Πριν από λίγη ώρα, η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου στο «T-Live» έφερε στο φως της δημοσιότητας την επίσημη καταγγελία που κατέθεσε η Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, τον καταγγέλλει για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «50-50». Αργότερα, ο ηθοποιός τής τηλεφώνησε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου και ζητώντας της να συμμετάσχει στο διάλογο.

«Ούσα σοκαρισμένη, προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς», επισημαίνεται στο κείμενο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share