Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας: "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά από..." (video)

Δεν άντεξε καθόλου και ξέσπασε

9 Φεβρουαρίου 2021 16:11
Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας:

Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στο πλατό του «Πρωινού» επικράτησε ένας πανικός σχετικά με το θέμα που υπάρχει εδώ και μέρες με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή κατέφυγε στη ΣΕΑ σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει για τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» σχετικά με τη μήνυση που γίνεται σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για κακοποίηση 15χρονου ηθοποιού.

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα που είχε ο παρουσιαστής

Ειδικότερα, με αφορμή τη νέα μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο παρουσιαστής ξέσπασε. Αρχικά είπε: «Ολη η Ελλάδα θα κλαίει με τη συνέντευξη που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά και θα τη δούμε αύριο στο "Πρωινό"».

Και συμπλήρωσε σε έντονο ύφος: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά που θα δούμε…». Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σε έξαλλη κατάσταση, είχε γίνει κατακόκκινος και έτρεμε από τα νεύρα του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Σοκάρει η καταγγελία της ηθοποιού Αναστασίας Γκολεμά: «Με στρίμωξε στον τοίχο και ξεκίνησε να με...»

Καταγγελία: Συνεχίζουν οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση από συναδέλφους τους στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, σε πρόσφατες δηλώσεις της, μίλησε για όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Συγκεκριμένα, μία νέα καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την ηθοποιό Αναστασία Γκολεμά, η οποία αναφέρει το δικό της περιστατικό.

Νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Καταγγελία: Η καταγγελία της Αναστασίας Γκολεμά

Ειδικότερα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τη «βροχή» καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση και βία.

Η ηθοποιός και ψυχοδραματίστρια Αναστασία Γκολεμά εξομολογείται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τη δική της τραυματική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

«Εγώ και ο σκηνοθέτης - ηθοποιός της παράστασης βρεθήκαμε μόνοι στον διάδρομο, έξω από το ασανσέρ που θα μας ανέβαζε στον χώρο της πρόβας. Ξαφνικά, με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο, άρχισε να με χουφτώνει σε όλο το σώμα και ξεκίνησε να με φιλάει. Εγώ άρχισα να θυμώνω, να αντιστέκομαι και του λέω “σήκω και φύγε από πάνω μου τομάρι, γιατί θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share