Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Οριστικό τέλος από το θέατρο Μουσούρη

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

9 Φεβρουαρίου 2021 13:19
Πέτρος Φιλιππίδης: Οριστικό τέλος από το θέατρο Μουσούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστικά φαίνεται να φεύγει από το θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, η είδηση «έσκασε» μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, η οποία αναφέρεται στο τέλος της συνεργασίας με το γνωστό ηθοποιό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού - σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει».

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία αυτή στο παρακάτω βίντεo:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό θα είναι το τέλος του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης και το «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, εξήγησε τι θα γίνει με τον ρόλο του ηθοποιού, μετά την απομάκρυνσή του από τα γυρίσματα.

«Ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο. Όχι αυτή την Παρασκευή, την επόμενη. Θα δούμε τον Παρασκευά να εξαφανίζεται, μέσω διηγήσεων ηρώων. Το πώς ακριβώς, πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί, θα τα μάθουμε από την πλοκή. Πάντως, δεν πεθαίνει ο ήρωας και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης απομακρύνθηκε και από το τρέιλερ της σειράς. Η ΕΡΤ, με επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε στο κοινό το τέλος του Πέτρου Φιλιππίδη από τη νέα σειρά, η οποία μάλιστα σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share