Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Ρώτησε ευθέως τον Γιώργο Μαυρίδη για επανασύνδεση με τον Σάκη Τανιμανίδη! Η απάντηση μας σόκαρε

Κανείς δεν το περίμενε αυτό που είπε

8 Φεβρουαρίου 2021 16:00
Κατερίνα Καραβάτου: Ρώτησε ευθέως τον Γιώργο Μαυρίδη για επανασύνδεση με τον Σάκη Τανιμανίδη! Η απάντηση μας σόκαρε

Γιώργος Μαυρίδης: Όλοι θυμόμαστε τις περιπέτειες του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από τα ταξίδια που έκαναν και μας παρουσίαζαν τον κόσμο με μία διαφορετική ματιά όμως αυτό δεν κράτησε και πάρα πολύ.

Σημειώνεται ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνεχίσει την πορεία του στην τηλεόραση όπου αναμένεται να παρουσιάσει το παιχνίδι "Η Φάρμα" όπου και πρόσφατα ανακάλυψε το μέρος που θα γίνει.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για το αν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τον Σάκη Τανιμανίδη στο μέλλον με την απάντηση να σοκάρει.

Μίλησε για πιθανή συνεργασία με τον Τανιμανίδη ο Μαυρίδης.

Γιώργος Μαυρίδης: Η απάντηση για την συνεργασία που έδωσε

Ειδικότερα καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Γιώργος Λέντζας, και κάποια στιγμή του έκαναν μια έκπληξη, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, με σύνδεση μέσω skype, από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο πρώην συνεργάτες του "World Party" παραμένουν φίλοι, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Σάκη Τανιμανίδη με το οποίο δεν έχουν καμία σχέση.

Όταν λοιπόν η Κατερίνα Καραβάτου πέταξε το όνομα Τανιμανίδης στο τραπέζι, οι δυο τους έπαθαν σοκ με τον Γιώργο Μαυριδη να απαντά με νόημα.

Είπε η Κατερίνα Καραβάτου:

Κ.Κ. "Να σας κάνω μια παλαβή ερώτηση τώρα που σας έχω και τους δύο εδώ πέρα; Δεν πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα ήταν ωραίο να συνδεθείτε ξανά και με τον Σάκη Τανιμανίδη; Και αν όχι τηλεοπτικά, μεταξύ σας…".

Γ.Μ.: Με κοιτάς για να απαντήσω εγώ;

Γ.Λ.: Με… ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι θέλει να παρέμβει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Κ.Κ.: Έκανα την ερώτηση με πολλή αγάπη.

Γ.Μ.: Είτε την κάνεις έτσι την ερώτηση, είτε την κάνεις αλλιώς, εμείς την εκλαμβάνουμε κάπως. Τα σάιτ θα τη γράψουν κάπως αλλιώς, ότι και να απαντήσουμε. Εντάξει; Να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς απέναντι σε αυτό που ρωτάς.

Κ.Κ.: Έχεις δίκιο, αποσύρω την ερώτηση.

Γ.Μ.: Μπράβο, να είσαι καλά. Ξέρεις κάτι; Εγώ σαν Γιώργος νιώθω ότι απαντάω πάντα. Καταλαβαίνεις τι σου λέω.

Κ.Κ.: Δεν θα το συνεχίσουμε καθόλου παραπάνω. Ήταν κάτι που μου ήρθε, μου βγήκε, τελείωσε και δεν θέλω να γίνει κουβέντα γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε.

Γ.Μ.: Μπράβο Κατερίνα!

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share