Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου"

Η καταγγελία της για τον γνωστό ηθοποιό - "Με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου!"

7 Φεβρουαρίου 2021 09:28
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο, όπως αναφέρει, συνεργάστηκε το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον ίδιο ηθοποιό και σκηνοθέτη στον ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση. Πιο αναλυτικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία της, ότι ο γνωστός ηθοποιός έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού της μπροστά από τον οποίο καθόταν εκείνη.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καταγγελία

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όσα είπε στην καταγγελία της

"Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών, συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο καταγγελλόμενος σταδιακά με απομόνωσε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου και φρόντισε να έχω δικό μου καμαρίνι με την πρόφαση (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) ότι θα ερμήνευα τον βασικό γυναικείο ρόλο του έργου.

Το καμαρίνι αυτό βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του. Ο ίδιος είχε τα κλειδιά του καμαρινιού μου καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας, μπαινοβγαίνοντας στο καμαρίνι χωρίς να χτυπά την πόρτα μου και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω όπως έμπαινε ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει.

Αρκετές φορές εισερχόταν στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από εκεί που καθόμουν (σημειώνω ότι ο ίδιος είχε τουαλέτα στο δικό του καμαρίνι).

Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια συνεχή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share