Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη» (Video)

«Έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία»

6 Φεβρουαρίου 2021 20:55
Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στο “Dot” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η καταξιωμένης και δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για το κύμα καταγγελιών από ηθοποιούς για ανθρώπους κυρίως του θέατρου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως έπεσε από τα πιο σύννεφα μόλις άκουσε τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, καθώς η ίδια στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του.

Η Μάρω Κοντού είπε χαρακτηριστικά: ««Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν 4 γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ.

Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά. Είναι τραγικό, είναι φτηνό πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά δεν είναι ικανοί να έχουν μια σχέση; Είναι ή άρρωστοι ή κομπλεξικοί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share