Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Ποια η κατάσταση της υγείας του

6 Φεβρουαρίου 2021 20:22
Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Υπενθυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός, εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" το πρωί ο γνωστός ηθοποιός παρέμενε στο νοσοκομείο έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου. Συμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν υπήρχε σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με τη σειρά που πρωταγωνιστεί;

Συναγερμός επικρατεί στην ΕΡΤ, καθώς υπάρχει ανοικτό σενάριο για οριστική διακοπή των γυρισμάτων στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον πρωταγωνιστή της.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ΕΡΤ έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση εξαιτίας της καταγγελίας που έγινε το βράδυ της Πέμπτης για τον πασίγνωστο ηθοποιό, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση της δικαιοσύνης.

Διακόπτεται το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, ένα σενάριο που θα βόλευε αρκετά το κανάλι θα ήταν να διακόψει ο ίδιος ο ηθοποιός τα γυρίσματα της σειράς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε, αφού ο πρωταγωνιστής επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής μέσω του δικηγόρου του και γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τα γυρίσματα από την επόμενη εβδομάδα, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share