Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάσια Τριφύλλη: «Πάγωσαν» στον αέρα του «Έλα χαμογέλα» - «Θέλω να κλείσω! Δεν αισθάνομαι καλά» (Video)

Η ηθοποιός μιλούσε για τις καταγγελίες ηθοποιών όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία

6 Φεβρουαρίου 2021 15:12
Βάσια Τριφύλλη: «Πάγωσαν» στον αέρα του «Έλα χαμογέλα» - «Θέλω να κλείσω! Δεν αισθάνομαι καλά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου και ρωτήθηκε για τα όσα καταγγέλλουν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη για γνωστό ηθοποιό.

Ωστόσο, όλοι "πάγωσαν" στον αέρα, όταν ξαφνικά τους είπε πως δεν είναι καλά και θέλει να κλείσει το τηλέφωνο. Η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε την έκπληξη της για όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Πραγματικά επεσα από τα σύννεφα, δεν τα ήξερα» τόνισε.

«Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει ποτέ να είχε τέτοια φόρτσα να κάνει ή να πει κάτι σε μένα. Ήμασταν φίλοι. Δεν πρόλαβα να ακούσω στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων ότι εξελίχθηκε έτσι το άτομο. Δεν έχω ιδίαν αντίληψη των πραγμάτων» είπε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η αγαπημένη ηθοποιός τρόμαξε τόσο την ομάδα της εκπομπής όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Αχ, παιδιά, με συγχωρείτε. Δεν είμαι καλά» αναφώνησε.

«Δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα. Θέλω να κλείσω, συγνώμη» συμπλήρωσε με σφιγμένη φωνή η Βάσια Τριφύλλη. Αμέσως μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της. «Παιδιά, πάρτε την και εσείς την γυναίκα, μήπως μπορούμε να την βοηθήσουμε σε κάτι. Τρόμαξα τώρα και εγώ» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share