Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Αποκάλυψη «βόμβα» του Χάρη Ρώμα: «Σκηνοθέτης καλεί αγοράκια για να αυνανιστούν»!

«Κεραυνοί» και για τον Γιώργο Κιμούλη

5 Φεβρουαρίου 2021 15:03
Αποκάλυψη «βόμβα» του Χάρη Ρώμα: «Σκηνοθέτης καλεί αγοράκια για να αυνανιστούν»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον χώρο της υποκριτικής προχώρησε ο Χάρης Ρώμας, που αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι σκηνοθέτης καλεί αγόρια, ζητώντας τους να αυνανιστούν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις ηθοποιών του «Καφέ της Χαράς», που έχουν δεχθεί παρενόχληση, «κατακεραυνώνοντας» τον Γιώργο Κιμούλη.

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για νέα περιστατικά παρενόχλησης

«Και παιδιά από τη σειρά, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», εξομολογήθηκε αρχικά, ενώ πρόσφατα έκανε και αποκαλύψεις για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος καλεί αγόρια και τους λέει πώς θα πρέπει να ελευθερωθείτε και διάφορες αηδίες, θα πρέπει να μείνετε γυμνοί και να αυνανιστείτε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος κάνει τον παππά στη σειρά με ρώτησε για το όνομα του σκηνοθέτη και τότε αντιλήφθηκε πως πρόκειται για εκείνον ο οποίος καλούσε αγόρια προκειμένου να αυνανιστούν μπροστά του. Όλη την ιστορία μου την είπε...».

Χάρης Ρώμας: Το σχόλιο για τον Γιώργο Κιμούλη

«Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει;», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100.

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική από ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου-, τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν.

Ένας άλλος που μόνος του βγήκε και είπε «Είμαι ο καλύτερος της γενιάς μου»! Αυτό τους έφαγε! Αυτή η έπαρση. Η έπαρση είναι κακός οδηγός γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει το οτιδήποτε. Πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει.

Οφείλουμε να τα προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά. Ας είναι (σ.σ. οι καταγγελλόμενοι ηθοποιοί) αποδεκτοί από τον κόσμο. Οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές. Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω "με ξέρετε 35 χρόνια". Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share