Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Σοκ απο τον Απόστολο Γκλέτσο: «Έχω εκμεταλλευτεί συνάδελφό μου, ήμουν θύτης»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον ηθοποιό

5 Φεβρουαρίου 2021 09:24
Σοκ απο τον Απόστολο Γκλέτσο: «Έχω εκμεταλλευτεί συνάδελφό μου, ήμουν θύτης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σοκαριστική ομολογία πρόσφερε ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται στις καταγγελίες, που πραγματοποιούνται εσχάτως στον καλλιτεχνικό χώρο και να τονίζει, πως κι εκείνος μάλλον έχει υπάρξει θύτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον κόσμο της πολιτικής, ήταν καλεσμένος του Αντώνης Σρόιτερ, στο Tik Talk, και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχουν παράλληλα ταράξει τα «νερά» στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ίσως σε δύο περιπτώσεις να πέρασε και αυτός κάποια όρια, εξηγώντας το πώς και ζήτησε συγνώμη.

«Νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το κακό. Να κοιτάξουμε όλοι με αυτοκριτική να δούμε τι γίνεται αλλά από κει και πέρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ότι συμβαίνει θα πρέπει να είναι μεταξύ ενηλίκων γιατί αλλιώς είναι εγκληματικό», είπε αρχικά.
«Πάντα υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρουμε τι γίνεται. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Μου έχουν κάνει φλερτ, όχι παρενόχληση και μάλιστα το χάρηκα. Το να πει κάποιος μια καλή κουβέντα δεν είναι παρενόχληση».

Απόστολος Γκλέτσο εκμετάλλευση

Απόστολος Γκλέτσος: «Εχω εκμεταλλευτεί την ισχύ μου σε συνάδελφο»

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος περιέγραψε ένα άσχημο περιστατικό λεκτικής βίας σε συνάδελφό του.

«Θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια συγγνώμη. Μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε ύβρεις και πήρα το λόγο. Ένας παραγωγός μίλησε πολύ άσχημα σε μια συνάδελφο. Δε ζει πια. Αυτά που βγαίνουν τώρα είναι πολύ σκληρά να τα ζει μια κοπέλα» διηγήθηκε, ενώ παραδέχτηκε στη συνέχεια πως και ο ίδιος έχει εκμεταλλευτεί την «ισχύ» του σε συνάδελφό του.

«Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να ήμουν κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα. Σαφώς μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής της σειράς ένα κορίτσι το οποίο έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες το βράδυ θα βγούμε κι αυτή φοβούμενη να μην χάσει το ρολάκι ή και για το μεγαλώσει, γιατί κι αυτό παίζει, κι εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, το οποίο μπορεί και να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου. Και ζητάω και συγγνώμη, αν έχει γίνει.», είπε στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ τόνισε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι μιλάει σαν να έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του εκείνος απάντησε «Δυο πράγματα συγκεκριμένα έχω. Δεν μου είπε κάποιος, δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το σκέφτομαι εγώ τώρα. Με όλη αυτή την ευκαιρία, το σκέφτομαι και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν κι έτσι. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δυο ψυχές να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελα. Είναι συγκεχυμένα τα πράγματα, είναι πολύ ρευστά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share