Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Λιόλιου: "Πέρασα δύσκολα με τον κορωνοϊό"

"Έμεινα 20 μέρες στο σπίτι", σοκάρει η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

4 Φεβρουαρίου 2021 17:05
Κατερίνα Λιόλιου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατερίνα Λιόλιου: Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας τόσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, όπου δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό τον περασμένο Αύγουστο. “Την καραντίνα μου την περνάω με πρόγραμμα και συγκεκριμένη ρουτίνα για να βγαίνει. Για να μην με παίρνει από κάτω. Παράλληλα δείτε και την εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, έχασα τη ζωή μου»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Έχω ξεκινήσει και κάνω πολύ γυμναστική, έχω χάσει και κάποια κιλά, τα οποία με βασάνιζαν για πολύ καιρό. Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορωνοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα.

Έμεινα στο σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές…” αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου. Όσον αφορά την φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η τραγουδίστρια τόνισε: “Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share