Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη για πάντα: Τις βάζει κάτω όλες με μια φωτογραφία στο αυτοκίνητο χωρίς μακιγιάζ

Μια κούκλα στα 52 της!

3 Φεβρουαρίου 2021 18:49
Ελένη Μενεγάκη για πάντα: Τις βάζει κάτω όλες με μια φωτογραφία στο αυτοκίνητο χωρίς μακιγιάζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μια διαχρονική αξία ομορφιάς, με την ίδια να είναι ικανή στα 52 της να βάλει… κάτω πολλές νεότερες, με μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ να το επιβεβαιώνει.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξυπνάει καθημερινά νωρίς προκειμένου να πάρει πρωινό μαζί με τις κόρες της και να τις δει λίγο πριν εκείνες αναχωρήσουν για το σχολείο τους. Η ίδια έχει αφοσιωθεί αυτή τη σεζόν στη μητρότητα και το απολαμβάνει, μακριά από... προκλητικές παρουσίες.

Ελένη Μενεγάκη: Πανέμορφη με ή χωρίς μακιγιάζ

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Ελένη Μενεγάκη επικοινωνεί με τους followers της. Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σέλφι φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητό της. Φορώντας ένα ζεστό φούτερ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο φακό με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Είτε με μακιγιάζ είτε χωρίς, πάντως, είναι απλά πανέμορφη, όσα χρόνια κι αν περάσουν…

Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ

Με φόρμα η Ελένη Μενεγάκη στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια

Ελένης Μενεγάκη: Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της στα Μελίσσια, στο οποίο ποζάρει με φόρμα και αθλητικά.

Μπορεί όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την αγαπημένη παρουσιάστρια ντυμένη με φορέματα και τακούνια ωστόσο τον τελευταίο καιρό που περνάει όλο και περισσότερες ώρες στο σπίτι, η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να κάνει πιο casual συνδυασμούς. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share