Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Λιποθυμικό επεισόδιιο για τον ηθοποιό - Ποια η κατάστασή του;

3 Φεβρουαρίου 2021 18:25
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με ένα πρόβλημα υγείας να «χτυπά» τον αγαπημένο ηθοποιό.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης, που πέρασε στην αντεπίθεση για καταγγελίες εις βάρος του, είχε λιποθυμικό επεισόδιο. Για το λόγο αυτόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Πέτρος Φιλιππίδης νοσοκομείο

Το επεισόδιο της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού, στην οποία ζητά να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που αγνοεί, εν μέσω καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο.

Δήλωση-σοκ του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ίσως να μην αντέξω και να...» (Video)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του ζωή. Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 τον Οκτώβριο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό» τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτή η αγωνία τον φθείρει. «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» αιφνιδίασε, διευκρινίζοντας πάντως λίγα λεπτά αργότερα ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιό του. Είπε ότι ο γιός του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο, αλλά και σπουδαίος ηθοποιός.

Μιλώντας τέλος για την 37χρονη καριέρα του ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν, τον Μπακαλόγατο, τις κωμωδίες του Αριστοφάνη κα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share