Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διχάζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια και δεν το ήξερα»

Αινιγματική η ανάρτησή του...

2 Φεβρουαρίου 2021 20:12
Διχάζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια και δεν το ήξερα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διχαστικός ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε για τη «βροχή» καταγγελιών των τελευταίων ημερών, μιλώντας για… ανυπαρξία της έννοιας του αυτογκόλ από τα αποδυτήρια, όπως την όρισε η Ζέτα Δούκα.

Ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί κάνουν λόγο για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες εις βάρος γνωστών προσώπων για παρενόχληση και κακοποίηση, με τη Δούκα να στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η αινιγματική του τοποθέτηση για τις καταγγελίες

Πολλοί ήταν επίσης οι ηθοποιοί που ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν από κοινό να αποτρέψουν να συμβούν παρόμοια σκηνικά. Έτσι, προχώρησαν σε μια συλλογική κίνηση, δημοσιεύοντας δηλαδή από κοινού στους λογαριασμούς τους στο στο instagram ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το hashtag #eimasteoloimazi.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ωστόσο, δημοσίευσε μια αρκετά αινιγματική φωτογραφία στον λογαριασμό του, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για ποιο πράγματα αναφέρεται.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός έγραψε: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή εγώ δεν το είχα ξανακούσει;».

Αντώνης Καφετζόπουλος για Ζέτα Δούκα

«Να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια…»: Η πρώην του Κιμούλη, Ελισάβετ Μουτάφη στηρίζει ανοικτά την Ζέτα Δούκα!

Ελισάβετ Μουτάφη: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως για τον Γιώργο Κιμούλη και όσα έχει κάνει σε συναδέλφους τους όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κιμούλη φαίνεται πως "έσπασε" την σιωπή της με αποτέλεσμα να δείξει την στήριξη της στην Ζέτα Δούκα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη στήριξε την Ζέτα Δούκα.

Ελισάβετ Μουτάφη: Η στήριξη προς τη Ζέτα Δούκα

Ειδικότερα η Ελισάβετ Μουτάφη πήρε θέση στην υπόθεση με τις καταγγελίες στον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα.

«Ανοιχτά και ονομαστικά…εύγε Ζέτα Δούκα και όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια..», έγραψε στο Instastory της.

Δείτε την δημοσίευση της

Έδειξε την στήριξη της η Ελισάβετ Μουτάφη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share