Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απάντηση της Καστάνη στην Μουτίδου: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...»

Όλα όσα υποστήριξε η ηθοποιός

2 Φεβρουαρίου 2021 12:15
Η απάντηση της Καστάνη στην Μουτίδου: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα είπε για εκείνη η Σοφία Μουτίδου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη κατήγγειλε την πρώτη πως όταν συνεργάστηκαν της είχε συμπεριφερθεί άσχημα και της είχε κάνει τη ζωή άσχημα πάνω στην σκηνή.

Η απάντηση Καστάνη στην Μουτίδου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και είπε: "Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει".

Ελένη Καστάνη και Σοφία Μουτίδου

Ποια είναι η Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στη Σητεία της Κρήτης. Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και ο πατέρας της υπάλληλος του δήμου. Όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας της αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τις δύο κόρες τους.

Μεταγενέστερα, λόγω σπουδών της αδελφής της Ελένης, η οικογένεια μετακόμισε στα Εξάρχεια, όπου και τελείωσε το λύκειο εκεί. Η Καστάνη, έως σήμερα δεν έχει μετακομίσει από την περιοχή.

Όταν η Καστάνη είπε στη μητέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, της πρότεινε να τελειώσει μία άλλη σχολή πρώτα και αργότερα να πάει στη Δραματική Σχολή. Τότε, για 3-4 χρόνια σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, στη Βιομηχανική Σχολή, χωρίς όμως να πάρει ποτέ δίπλωμα. Έτσι, αμέσως γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, από την οποία και αποφοίτησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share