Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατσούλης για Καραβάτου: «Δεν είναι δεδομένο πότε θα επιστρέψει η Κατερίνα» (Video)

Έβδομη ημέρα απουσίας για την παρουσιάστρια!

2 Φεβρουαρίου 2021 09:42
Κατσούλης για Καραβάτου: «Δεν είναι δεδομένο πότε θα επιστρέψει η Κατερίνα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έβδομη ημέρα απουσίας για την Κατερίνα Καραβάτου στη Φωλιά των Κου Κου. Έτσι, όπως κάθε πρωί στις τελευταίες εκπομπές, έτσι και σήμερα, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να πει δυο λόγια για τη σύζυγό του που λείπει.

Αφού λοιπόν την είδαμε σε φωτογραφία, ένα σκηνοθετικό τρικ, δίπλα στον Κρατερό, ο ίδιος πήρε τον λόγο και είπε:

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στη Φωλιά των Κου Κου. Την αγάπη από όπου κι αν μας βλέπετε. Καλημέρα και από την Κατερίνα που δυστυχώς δεν είναι εδώ. Ήταν ένα μικρό τέχνασμα που κάναμε στην έναρξη. Δυστυχώς δεν είναι .

Θα είναι εδώ, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Το πότε ακριβώς δεν είναι αυτή τη στιγμή δεδομένο και ανακοινώσιμο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα πάνε και καλά».

Δύσκολες ώρες για Καραβάτου-Κατσούλη: Καταγγελία για προώθηση του βιασμού!

Δύσκολες ώρες ζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια καταγγελία να γίνεται εναντίον τους και να τους φέρνει προ των ευθυνών τους, μετά τον πανικό που επικράτησε για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», καθώς το κοινό θεωρεί πως υπήρξε προώθηση της κουλτούρας του βιασμού.

Συγκεκριμένα, μια νέα καταγγελία η οποία έφτασε στα γραφεία του ΕΣΡ αναφέρει πως η συγκεκριμένη εκπομπή, μέσω μιας ερώτησης που έκαναν οι παρουσιαστές στους καλεσμένους τους την περασμένη εβδομάδα προώθησαν την κουλτούρα του βιασμού, τη στιγμή που η Καραβάτου έδειχνε συγκλονισμένη για τη Σοφία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, την περασμένη εβδομάδα, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής, τα δίδυμα αδέρφια τα οποία συμμετείχαν στο «Big Brother» βρέθηκαν στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και έπαιξαν με τους παρουσιαστές το παιχνίδι των ερωτήσεων.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τα δίδυμα: «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;».

Χρήστος και Παναγώτης Βαρουξής απάντησαν θετικά και στην συνέχεια ο Χρήστος Βαρουξής είπε: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε αν τα δυο αδέρφια είναι ίδιοι παντού εννοώντας τα γεννητικά τους όργανα. «Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και τα αδέρφια απάντησαν: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε».

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του «Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ”» το οποίο υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) και ζητά μεταξύ άλλων και την παρέμβαση της δικαιοσύνης λόγω της προώθησης της κουλτούρας του βιασμού.

Καραβάτου Κατσούλης με αδέλφια Βαρουξή

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Τι αναφέρει η νέα καταγγελία εναντίον τους

Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει: Καταγγέλουμε την άθλια σεξιστική ερώτηση στην εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021, καθώς και την προκλητική απάντηση που έδωσαν τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής, η οποία αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα. Το ακόμα πιο προκλητικό και σεξιστικό είναι ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται τόσο από την τηλεπαρουσιάστρια και τον τηλεπαρουσιαστή, όσο και από τα δύο αδέρφια με κυνική εξευτελιστική διακωμώδηση.

Θεωρούμε απαράδεκτο, προκλητικό, σεξιστικό, ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες, να διακωμωδείται έτσι δημόσια και κυνικά ένα έγκλημα, ο βιασμός.

Συγκεκριμένα στο απόσμασμα 08:43-10:29 η τηλεπαρουσιάστρια ρωτάει με γελοίο τρόπο «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;» Η απάντηση και των δύο διδύμων αδερφών είναι ευθαρσώς «Ναι».

Ο Χρήστος καμαρώνοντας λέει: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση. Ο τηλεπαρουσιαστής γελώντας λέει για παράδειγμα: «Δευτέρα πήγε ο Χρήστος και Πέμπτη ο Παναγιώτης» και επιβεβαιώνεται από τα αδέρφια.

Η τηλεπαρουσιάστρια γελώντας κι αυτή συνεχίζει ρωτώντας τον έναν δίδυμο αδερφό: «Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» Και παίρνει αμέσως την απάντηση: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε.»

Ο τηλεπαρουσιαστής ρωτάει την τηλεπαρουσιάστρια: «Αλήθεια την έκανες αυτή την ερώτηση;». Και η τηλεπαρουσιάστρια απαντά «Ναι, δεν ξέρω γιατί», και ξεσπά και πάλι σε εμετικά γέλια διαρκείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share