Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοφία Δανέζη: «Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου»

«Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα μίσους»

31 Ιανουαρίου 2021 22:50
Σοφία Δανέζη: «Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στο Σου-Κου Family για την εμπειρία της στο Big Brother αλλά και τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε αφού βγήκε από το παιχνίδι.

«Σίγουρα τα μηνύματα δεν είναι πάντα αγάπης αλλά και μίσους. Το να επιτεθούν στο πρόσωπό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, το ακούω. Δεν ασχολούμαι. Αλλά το να απευθύνονται στην οικογένειά μου και να λένε να πάθει κάποιο κακό, είναι απαράδεκτο κι όποιος το βιώνει από όλα τα παιδιά στο reality είναι ότι χειρότερο και να μην δώσουν σημασία.

Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου. Τις έστελναν μηνύματα και έβριζαν εμένα.»

Τα είπαν όλα για το σ@ξ στο Big Brother Σοφία Δανέζη και Κεχαγιάς: «Εκτεθήκαμε…»

Για τις ερωτικές σκηνές, που φάνηκε να πραγματοποιούνται στο Big Brother, αλλά και το αν είναι ζευγάρι, μίλησαν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως… έχουν εκτεθεί δημόσια.

Οι δύο φίλοι ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και φαίνεται πως έχουν κρατήσει τις εξαιρετικές τους σχέσεις. Από την πρώτη μέρα που βγήκαν από το σπίτι, εξηγούν συνέχεια πως δεν βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο η ερώτηση αυτή φαίνεται πως γυρνά ξανά και ξανά γύρω από τα ονόματά τους.

Big Brother: Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησαν για τη σχέση τους

«Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Ευτυχώς που γνώρισα τον Δημήτρη Κεχαγιά. Είμαστε δύο φίλοι που αγαπάει ο ένας τον άλλον, σέβεται και εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Αυτά» είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

«Εκτεθήκαμε» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε στο After Dark του ΣΚΑΪ πως φλέρταρε τη Σοφία στο παιχνίδι.

Όσο για το τέλος του «Big Brother» και τη ζωή μετά από αυτό, η Σοφία Δανέζη δήλωσε χαρούμενή και τυχερή που το έζησε, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί αρκετή αγάπη, αλλά και μερικά επιθετικά σχόλια.

«Πολύ μοναδικό και διαφορετικό. Ήξερα πως θα είναι δύσκολο, αλλά τόσο δύσκολο δεν το περίμενα. Έχεις να κάνεις μόνο με τη ψυχική σου κατάσταση» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Παντελονάτη κουβέντα του Κεχαγιά: «Μάθετε στους γιους σας να σέβονται»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μας έχει συστηθεί μέσω του Big Brother ως «παντελονάτος» και, παρότι αρκετές φορές ο ίδιος έθεσε εν αμφιβόλω τον χαρακτηρισμό αυτό για τον εαυτό του, το σχόλιο του μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, που έφερε νέα «χιονοστιβάδα» εξελίξεων, τον δικαιώνει.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την δική του άποψη, περί του συγκεκριμένου θέματος.

Δημήτρης Κεχαγιάς: Η... παντελονάτη του κουβέντα μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory «Εκτός από το να λέτε στις κόρες σας να προσέχουν, πρέπει πάνω απ'όλα να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται! Τα σέβη μου».

Δημήτρης Κεχαγιάς για Ζέτα Δούκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share