Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία σοκ από την Λυδία Σέρβου για γνωστό μουσικοσυνθέτη: "Υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις γυναικών"

Πρόκειται για πρώτης γραμμής μουσικοσυνθέτη

31 Ιανουαρίου 2021 19:18
Καταγγελία σοκ από την Λυδία Σέρβου για γνωστό μουσικοσυνθέτη:

Καταγγελία: Συνεχίζονται να αποκαλύπτονται το φως της δημοσιότητας καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο από διάφορα γνωστά πρόσωπα. Επίσης η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε για την δικιά της περίπτωση που έγινε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου έκανε την μεγάλη αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες.

Καταγγελία: Τι ανέφερε η τραγουδίστρια

Ειδικότερα μετά τον χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έρχονται και για το μουσικό στερέωμα μέσα από τις αποκαλύψεις της Λυδίας Σέρβου για πασίγνωστο συνθέτη.

Η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου χωρίς να κατανομάζει το πρόσωπο αναφέρθηκε στην παρενόχληση που υπέστη από εκείνον σοκάροντας με τις περιγραφές της σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας υποστήριξε ότι εμφανίστηκαν τρεις ακόμα περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και πως οι εμπλεκόμενες γυναίκες ετοιμάζονται να συμβουλευθούν δικηγόρου προκειμένου να απευθυνθούν στον εισαγγελέα.

Στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για γνωστό μουσικοσυνθέτη.

«Επί μισή ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Λυδία Σέρβου. Υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που μίλησαν με τη Λυδία και της ανέφεραν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Και μου είπε πως “θα το είχα ξεχάσει και θα είχα σταματήσει αν μία από αυτές τις κοπέλες δεν μου έλεγε ότι της το έκανε πριν από 1,5 χρόνο. Δηλαδή σε ηλικία 80 ετών».

«Μου ανέφερε ότι έχουν πάει ήδη σε δικηγόρο προκειμένου να πάνε όλες μαζί στον Εισαγγελέα γιατί πρόκειται για πρώτης γραμμής μουσικοσυνθέτη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο

Στο φως νέα καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο: "Τόσες ημέρες περνάει από το..."

Κώστας Σπυρόπουλος: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστας Σπυρόπουλο. Επίσης η Κατερίνα Τσαβάλου βγήκε και εκείνη με την σειρά της και μίλησε για αυτή την μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ακόμη μία ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στο φως.

Κώστας Σπυρόπουλος: Η νέα καταγγελία

Ειδικότερα νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο πως έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη» με κοινή τους ανάρτησή στο Instagram.

Αλλά αυτές οι καταγγελίες δεν ήταν οι μόνες, καθώς λίγο αργότερα μία άλλη ηθοποιός προχώρησε σε ίδια καταγγελία εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και συγγραφέας, Χριστίνα Σαμπανίκου σχολίασε στην ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου». Η Τζένη Μπότση τότε της απάντησε: «Πέρασες κι εσύ τα ίδια. Σε ευχαριστώ που το λες. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου».

Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στο φως.

Με την Χριστίνα Σαμπανίκου να γράφει στη συνέχεια: «Ναι περιμένω, τρέμοντας από τα νεύρα. Τόσες ημέρες περνάει από το μυαλό μου να το γράψω, αλλά με σταματούσε το γεγονός πως ήμουν μόνη στην οντισιόν χωρίς μάρτυρα». Λίγο μετά, η ηθοποιός και συγγραφέας έκανε την ίδια ανάρτηση με τις Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά γράφοντας σε αυτήν:

Στο φως βγήκαν νέες αποκαλύψεις.

«Προστίθεμαι και εγώ στην δημόσια καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο έχοντας αντίστοιχη εμπειρία. Χρόνια περίμενα αυτή την στιγμή.

OPMΩMENEΣ AΠO TO ΘAPPOΣ TΩN ΓYNAIKΩN ΠOY ME AΞIOΠPEΠEIA KAI ΠAPPHΣIA KATHΓΓEIΛAN THN ΣEΞOYAΛIKH KAKOΠOIHΣH H ΠAPENOXΛHΣH KAI TH ΣΩMATIKH H ΛEKTIKH BIA THN OΠOIA YΠEΣTHΣAN AΠO ANΘPΩΠOYΣ ΠOY EKMETAΛΛEYTHKAN THN IΣXY KAI THN YΠEPOXH TOYΣ, ENANTI TΩN ΘYMATΩN TOYΣ, ΠPOBAINOYME ΣHMEPA ΣE AYTH TH ΔHΛΩΣH MAΣ KAI ANAKOINΩNOYME ΔHMOΣIA OTI YΠHPΞAME ΘYMATA ΠPAΞEΩN ΓENETHΣIOY XAPAKTHPA AΠO TON HΘOΠOIO KAI ΣKHNOΘETH KΩΣTA ΣΠYPOΠOYΛO.

ΘEΩPOYME YΠOXPEΩΣH MAΣ AΠENANTI ΣTA ΠAIΔIA MAΣ KAI ΣE OΛOYΣ TOYΣ NEOYΣ ANΘPΩΠOYΣ NA ΣTHPIΞOYME TH ΔHMOΣIEYΣH TETOIΩN ΠEPIΣTATIKΩN ΩΣTE NA MEIΩΘOYN MEXPI KAI NA EΞAΛEIΦΘOYN. #metoo».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share