Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καταπέλτης ο σπουδαίας Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Ζούσα μια κόλαση μαζί του»

Δε μίλησαν για 25 ολόκληρα χρόνια μετά τη συνεργασία τους!

31 Ιανουαρίου 2021 11:14
Καταπέλτης ο σπουδαίας Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Ζούσα μια κόλαση μαζί του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καταγγελίες… τελειωμό δεν έχουν για τον Γιώργο Κιμούλη, με το σπουδαίο ηθοποιό, Κώστα Αρζόγλου, να τοποθετείται επίσης για όσα έχει περάσει μαζί του, τονίζοντας πως ο θιασάρχης είχε φροντίσει να κάνει «κόλαση» τη ζωή του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά τις νέες «βόμβες» του Νίκου Ψαρρά, κατηγόρησε τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Δε μιλήσαμε για 25 χρόνια»

Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα».

«Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός. «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής».

Και η Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη: "Δέχθηκα ψυχολογική βία"

Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο σχετικά με τις καταγγελίες από καλλιτέχνες για συναδέλφους τους που του έχουν χειριστεί άσεμνα.

Συγκεκριμένα μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του καλλιτεχνικού χώρου βγήκε δημοσίως και κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική βία με αυτή να είναι η Αιμιλία Υψηλάντη.

Νέα καταγγελία έγινε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Γιώργος Κιμούλης: Η αποκάλυψη της Αιμιλίας Υψηλάντη

Ειδικότερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη κατήγγειλε και εκείνη τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια συνεργασίας της. Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Γιώργος Κιμούλης άσκησε ψυχολογική βία εις βάρος της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκλεπτυσμένες μεθόδους ώστε να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως ηθοποιό και ως προσωπικότητα. Αυτά είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω. Δεν πρέπει να γίνει η τηλεόραση δικαστής ανθρώπων. Δέχθηκα ψυχολογική βία αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ» και πρόσθεσε πως θα σταθεί στο πλευρό της Ζέτας Δούκα. «Λυπάμαι τον Γιώργο Κιμούλη για τη μοναξιά του» τόνισε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share