Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι όμως: Υπάρχει άνδρας που ο Σάκης Ρουβάς έχει ζηλέψει

Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σας στο ποιος είναι!

31 Ιανουαρίου 2021 08:06
Κι όμως: Υπάρχει άνδρας που ο Σάκης Ρουβάς έχει ζηλέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς είναι μια από τις πιο περιζήτητες προσωπικότητες στην Ελλάδα, τόσο για την επιτυχία του ως καλλιτέχνης όσο και για τη γοητεία του, που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το γυναικείο κοινό. Υπάρχει, όμως, άνδρας που ο τραγουδιστής έχει ζηλέψει και είναι κάτι, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Η εκπομπή «Σου Κου Family» έκανε χθες (30/1) πρεμιέρα και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές στο νέο του σπίτι. Ποδαρικό έκαναν οι κριτές του «The Voice», και ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε μια ιστορία στον Χάρη.

Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο λόγος που… ζηλεύει τον Χάρη Βαρθακούρη

«Τον Χάρη τον αγαπώ γιατί έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν μαζί, έχουμε δουλέψει μαζί, μου έχει γράψει ένα υπέροχο τραγούδι. Τον αγαπώ για το ταλέντο του, για το πόσο εξαιρετικός τραγουδιστής είναι, εκπληκτικός συνθέτης, τον θαυμάζω πολύ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα, κάποια στιγμή το ’80, όταν είδα μια εκπομπή αφιέρωμα στον Γιάννη Πάριο σε ασπρόμαυρη τηλεόραση και τον είδα να τραγουδάει τα “Μάτια Μπλε” με τον πατέρα του και τον είχα ζηλέψει τόσο πολύ. Έλεγα και εγώ θέλω να είμαι σαν τον Χάρη. Δεν του το έχω πει ποτέ, αλλά τώρα το ξέρεις», ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

The Voice Highlights (29/1): Η εκ νέου εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού και οι παίκτες που πέρασαν στα ημιτελικά

Άλλο ένα επεισόδιο της λαμπερής παραγωγής του «The Voice» ολοκληρώθηκε χθες (29/1), με ορισμένους ακόμη παίκτες να περνούν στα ημιτελικά του σόου και τη Δούκισσα Νομικού να κλέβει ξανά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια έκανε την πρεμιέρα της την Πέμπτη στο μουσικό show και έτσι χθες… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share