Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγρια επίθεση Παπαδήμα στον Γιάννη Μπέζο: «Τα παίρνει και τον προσκυνάνε»

«Πυρά» από την ηθοποιό και νέες αποκαλύψεις για την παρενόχληση που έχει ζήσει

30 Ιανουαρίου 2021 14:47
Άγρια επίθεση Παπαδήμα στον Γιάννη Μπέζο: «Τα παίρνει και τον προσκυνάνε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια άγρια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπέζου προχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, με τη γνωστή ηθοποιό, που τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το «μπαράζ» καταγγελιών εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, να κάνει αρκετά δυσάρεστες αναφορές στο συνάδελφό της.

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/1) στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μη μιλήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν θιασάρχη που τα παίρνει.

Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε εκπομπή του Mega ωστόσο αρνήθηκε, και η απόφασή της αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Πυρά» εναντίον του Γιάννη Μπέζου από την ηθοποιό

Στη σημερινή συνέντευξή της εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να μιλήσει με τον ηθοποιό.

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε.

Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω», εξήγησε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Κόλαφος» για Κιμούλη και Σπυρόπουλο: Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τους κάνει γραπτή καταγγελία!

«Κόλαφος» είναι η απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τους Γιώργο Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλο, καθώς αναμένεται να καταθέσει γραπτή καταγγελία, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί αυτή την πρόθεση.

Τι τελευταίες μέρες έχουμε παρακολουθήσει ένα «ντόμινο» αποκαλύψεων από ανθρώπους του θεάτρου για τους δύο ηθοποιούς. Η τελευταία ήταν αυτή της Τζένης Μπότση, η οποία μίλησε για την εμπειρία της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ενώ πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στα social media.

Γιώργος Κιμούλης-Κώστας Σπυρόπουλος: Προχωρά στη γραπτή καταγγελία το ΣΕΗ

Σας ενημερώνουμε πως σε σχέση με τη σωρεία καταγγελιών για άσκηση λεκτικής, σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής βίας που δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση (29/01/2021) και κατά ευρεία πλειοψηφία, αποφάσισε τα εξής:

Την άμεση σύσταση σε σώμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μετά και την ολοκλήρωση εκλογής του αντεπιστέλλοντος μέλους ΔΣ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 01/02/2021),

Ακολουθώντας τον εσωτερικό κανονισμό του Πειθαρχικού Συμβουλίου (κεφ. Α’, άρθρο 1, περ. ε / κεφ. Γ’ άρθρ. 12), αμέσως μετά την συγκρότηση του Πειθαρχικού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα καταθέσει γραπτή καταγγελία των μελών του Σωματείου Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου για πειθαρχικά παραπτώματα που έγκεινται σε «ενέργειες στους χώρους εργασίας που εμποδίζουν την ομαλή άσκηση του επαγγέλματος» και «βαρύνουσες αντισωματειακές ενέργειες και πράξεις που αντιβαίνουν στο κοινό αίσθημα δικαίου και ανθρωπισμού».

Ταυτόχρονα, την επίσης άμεση σύσταση ομάδας εργασίας για στήριξη, συνδρομή και παροχή βοήθειας σε περιστατικά κάθε είδους βίας και προσβολής της αξιοπρέπειας. Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας, το πλαίσιο δράσης και η πλήρης στοχοθεσία της ομάδας αυτής θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share