Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Έκλαιγα όλη μέρα, μετά το bullying έκανα ψυχοθεραπεία για…»

Απίστευτα όσα παραδέχθηκε για την επίθεση που δεχόταν στον χώρο των ΜΜΕ

29 Ιανουαρίου 2021 07:53
Σοκάρει ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Έκλαιγα όλη μέρα, μετά το bullying έκανα ψυχοθεραπεία για…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα περιστατικό λεκτική βίας αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, με το δημοσιογράφο του «Ευτυχείτε», Γιάννη Πουλόπουλο, να μιλά για το bullying και την ψυχοθεραπεία, που έκανε για πολλά χρόνια.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την Καίτη Φίνου, η οποία με την σειρά της εξομολογήθηκε την παρενόχληση που έχει δεχτεί στο εργασιακό της περιβάλλον, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος θυμήθηκε την δική του δυσάρεστη περιπέτεια, με την Κατερίνα Καινούργιου επίσης να έχει «ξεσπάσει» πρόσφατα.

Γιάννης Πουλόπουλος: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του περί bullying

Ειδικότερα, ο Γιάννης εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή πως στο παρελθόν επί δύο χρόνια δεχόταν λεκτική βία και ένα κύμα ρατσιστικών σχολίων από την διευθύντρια του καναλιού που δούλευε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για υβριστικά σχόλια, ρατσισμό και μια συνεχή επίθεση από την μεριά της προς το πρόσωπο της, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να καταλήγει να κλαίει, όπως δήλωσε ο ίδιος, όλη μέρα.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη που «άφησε» κάγκελο τους συνεργάτες της (Video)

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία αποκάλυψη on air στην εκπομπή, Ευτυχείτε για τον αδερφό της, που άφησε «κάγκελο» τους συνεργάτες της.

Με αφορμή δύο παίκτες του Big Brother που είχε στο πλατό, τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Ζακ Ιωαννίδη ανέφερε ότι ο αδερφός της υπήρξε συμμαθητής με τον Γρηγόρη στο Λύκειο.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μου το είπε ο αδερφός μου ότι ήσασταν συμμαθητές. Είχαμε κάνει ένα σχόλιο στην εκπομπή που δεν ήταν καλό. Και με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε πως ήσασταν μαζί στο σχολείο και ότι είσαι πολύ καλό παιδί»!

Και ο Γρηγόρης Τσεκούρας επιβεβαίωσε τα λόγια της ότι ήταν συμμαθητές και έχουν κρατήσει επαφές έως και σήμερα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share