Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου με τις καταγγελίες της για σεξουαλική παρενόχληση: "Θα μου κάτσεις, αν θες τον ρόλο"

Η ίδια δεν αποκάλυψε το άτομο που ευθύνεται για αυτό

28 Ιανουαρίου 2021 20:37
Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου με τις καταγγελίες της για σεξουαλική παρενόχληση:

Φιλίτσα Καλογεράκου: Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκας για την ψυχική και σωματική βία που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη, αρκετοί ηθοποιοί βγήκαν στο προσκήνιο για να πουν τις δικές τους εμπειρίες. Επίσης η Μπέττυ Νικολέση έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το περιστατικό που είχε περάσει με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Φιλίτσα Καλογεράκου: Η αποκάλυψη της για την σεξουαλική παρενόχληση

Ειδικότερα στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών για λεκτική και σωματική παρενόχληση στο θέατρο, η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του καλλιτεχνικού χώρου.

«Δε θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες. Κι αν αυτή τη στιγμή αποκαλύψω ονόματα, θα μου γίνει αγωγή. Όπως ξέρετε η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει παγώσει τις δουλειές και δεν υπάρχουν οικονομικά αποθέματα. Είχα ένα έργο που είχα τα πνευματικά δικαιώματα εγώ.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έκανα επαγγελματικές κρούσεις για να μπορέσω να βρω ανθρώπους να μπορέσω να το ανεβάσω. Τυχαίνει και γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου προχώρησε σε νέες καταγγελίες.

Είμαστε, λοιπόν, στο ραντεβού και του δίνω το έργο να το διαβάσει και μου απαντάει: "Αγαπητή κυρία Καλογεράκου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για να είναι δικό μου το έργο και ύστερα θα το ανεβάσουμε".

Εγώ σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτη και το κόβω μαχαίρι. Και του απάντησα με ειρωνικό γελάκι όχι. Και μου απάντησε πως αν δεν… δεν… Και σηκώθηκα και έφυγα. Κι αν αυτό ακούγεται σοκαριστικό, οι συνέπειες του όχι θα σας φανούν πολύ πιο χυδαίες…» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε περιγράφοντας μια δεύτερη κακή συνεργασία που ήταν συνδεδεμένη με την πρώτη.

«Ένας άλλος άνθρωπος με παίρνει τηλέφωνο για συνεργασία, τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Ο κύριος Β συνεργάζεται με τον κύριο Α σε διαφορετικό θεσμικό επίπεδο. Μπαίνω στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και την επόμενη μέρα αφού τον ενημέρωσα μου λέει πως δεν είναι σωστό αυτά τα πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις μια συνεργασία».

Παράλληλα, η Φιλίτσα Καλογεράκου υπογράμμισε πως έπειτα από επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες μεταξύ τους, ο πρώτος χαρακτήρισε στον δεύτερο την ηθοποιό αναξιόπιστη και το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να χάσει τη δουλειά της.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share