Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Μπέττυ Νικολέση για τον Γιώργο Κιμούλη: "Έκλαιγα στο καμαρίνι και πάθαινα πανικό"

Ακόμη μία καταγγελία για τον ηθοποιό

28 Ιανουαρίου 2021 16:30
Συγκλονίζει η Μπέττυ Νικολέση για τον Γιώργο Κιμούλη:

Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζονται οι καταγγελίες από τους ηθοποιούς σχετικά με την σωματική και ψυχική βία που είχαν δεχτεί από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. Επίσης ο Γιάννης Μπέζος έσπασε τη σιωπή του σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών προς τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα ακόμη μία ηθοποιός βγήκε και έκανε τρομερές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό με αυτή να είναι η Μπέττυ Νικολέση όπου και μίλησε για την εμπειρία της μαζί του.

Νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως.

Γιώργος Κιμούλης: Πλήθος καταγγελιών

Ειδικότερα ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (26/1) αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Στο φως ήρθαν νέες καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι αποκαλύψεις της Μπέττυ Νικολέση

Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, άλλη μία ηθοποιός βγήκε επώνυμα και κατονόμασε τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. Ο λόγος για την Μπέττυ Νικολέση που συνεργάστηκε με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ».

«Στο έργο αυτό ήμασταν 30 ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πολύ νέα τότε, 27-28 χρόνια πίσω. Στον ίδιο θίασο υπήρχαν κι άλλοι τότε νέοι συνάδελφοι που σήμερα είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Στη διάρκεια των προβών και μέχρι να ξεκινήσουν οι παραστάσεις, εκτός από την τιμή που αισθανόμασταν, ήμασταν όλοι μας ερωτευμένοι και γοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη. Όλα αυτά άλλαξαν με την πρώτη παράσταση. Υπήρξε μια πλήρης ανατροπή. Τίποτα από αυτά που κάναμε στις πρόβες, δεν γινόταν στην παράσταση» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Αυτοσχεδίαζε. Καλό είναι να αυτοσχεδιάζεις, αλλά όχι σε βαθμό που ο άλλος να μην ξέρει τι να του απαντήσει. Όχι σε βαθμό του να σε πηγαίνει από την αρχή στο τέλος ξαφνικά και να χάνεις τα λόγια σου. Όχι σε βαθμό να σου χτυπάει το χέρι έτσι και να σου δίνει το ρυθμό μπροστά στον κόσμο, θεωρώντας σε άρυθμο.

Να κάνει εκφράσεις μπροστά στον κόσμο γιατί εσύ τα έχανες και δεν ήξερες τι να απαντήσεις και να δείχνει στον κόσμο ότι είσαι ηλίθι@ς. Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους. Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση. Και ήταν και άντρες και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει μόνο γυναίκες», υπογραμμίζοντας πως ουσιαστικά μείωνε τους συνεργάτες του σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share