Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Είναι γνωστό πως στο θέατρο...": Ο Γιάννης Μπέζος σπάει την σιωπή του για τον Γιώργο Κιμούλη!

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός για τον συνάδελφό του!

28 Ιανουαρίου 2021 10:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιάννης Μπέζος: Στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" μίλησε ο ηθοποιός για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με παρενοχλήσεις και προσβλητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο ο ίδιος στα 30 χρόνια της καριέρας του δεν συνάντησε τέτοια φαινόμενα. Τόνισε όμως, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

"Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους", είπε χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κ. Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Μίλησε για το θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς "έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα" και πρόσθεσε πως "δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share