Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα μετά την υπόθεση Κιμούλη: «Με έχουν παρενοχλήσει σε παράσταση…»

Έφτασε μέχρι και σε σημείο να πάρει φαρμακευτική αγωγή!

27 Ιανουαρίου 2021 20:42
Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα μετά την υπόθεση Κιμούλη: «Με έχουν παρενοχλήσει σε παράσταση…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει και η Δήμητρα Παπαδήμα, μετά τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κιμούλη και τις εναντίον του καταγγελίες από ουκ ολίγες ηθοποιούς, με τη συνάδελφό του να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι έχει παρενοχληθεί σε παράσταση, έχοντας χρειαστεί μέχρι και φαρμακευτική αγωγή.

Μετά τη Ζέτα Δούκα και τα όσα φοβερά είπε, η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Mega, πως έχει υποστεί βία όλων των ειδών, από νεαρή ηλικία. Η ίδια δηλώνει πως χρειάστηκε ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τα βιώματά της και ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει ακόμη και το πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στον εισαγγελέα, με τον Στέλιο Κουδουνάρη ακόμη να τοποθετείται για το θέμα.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ», είπε.

Δήμητρα Παπαδήμα: Το «ξεσκέπασμα» σημαίνει ανεργία

Όπως εξομολογείται, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα. Πάντως, δεν δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα.

Οι ιστορίες των γυναικών που αποφασίζουν να πουν τώρα τη δική τους αλήθεια, μπορεί να διαφέρουν. Όμως οι πληγές που άφησαν οι θύτες από θέσεις εξουσίας, έχουν το ίδιο μαύρο χρώμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share