Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα: «Σε ευχαριστώ…»

Επιτέθηκε και εκείνη στον Γιώργο Κιμούλη

27 Ιανουαρίου 2021 20:00
Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα: «Σε ευχαριστώ…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινητικά ήταν τα λόγια της Μαριάννας Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα, μετά τις καταγγελίες της τελευταίας εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, με την αγαπημένη ηθοποιό να ευχαριστεί δημόσια τη συνάδελφό της και να επιτίθεται στο θιασάρχη.

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το σχόλιο για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Η Μαριάννα Τουμασάτου λοιπόν, όπως έκαναν πολλοί άνθρωποι του χώρου, έδωσε τα εύσημα στη Δούκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει.

Η ηθοποιός με ένα instagram story στηρίζει την Ζέτα Δούκα και γράφει χαρακτηριστικά: «Ψάχνω να βρω λέξεις… θα πω ευχαριστώ για την πόρτα που άνοιξες…».

Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα

"Είσαι μεγάλος μ@@@@@": Σε έξαλλη κατάσταση η Μαριάννα Τουμασάτου

Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου με αυτό που βρήκε, με την ίδια να κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για ποιόν είπε ότι είναι "μ@@@@"; Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε και τι είναι αυτό που συνέβη.

Μια φωτογραφία που σοκάρει ανέβασε στο story της στο Instagram η γνωστή ηθοποιός που βγήκε εκτός εαυτού με αυτό που είδε μπροστά της. Η ίδια έκανε το ποστ στο κοινωνικό δίκτυο, γράφοντας ορισμένα πράγματα επάνω στην... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share