Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Έλενα Ακρίτα μετά την υπόθεση Κιμούλη: «Ώρα να ανοίξουν στόματα στη δημοσιογραφία»

Η δημοσιογράφος είπε μια θλιβερή αλήθεια...

27 Ιανουαρίου 2021 18:54
«Βόμβα» από την Έλενα Ακρίτα μετά την υπόθεση Κιμούλη: «Ώρα να ανοίξουν στόματα στη δημοσιογραφία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» μετά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη έριξε η Έλενα Ακρίτα, με την ίδια να λαμβάνει ως αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών για το θιασάρχη και να ζητά να ανοίξουν τα στόματα και στη δημοσιογραφία.

Η γνωστή αρθρογράφος θέλησε επίσης να πάρει θέση για το γεγονός, συνηθίζοντας να σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας, ζητώντας και από τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να αρχίσουν να μιλάνε, τη στιγμή που υπάρχουν και δηλώσεις συμπαράστασης στον Κιμούλη.

Έλενα Ακρίτα: Το σχόλιο της μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

Η δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ανοίγουν τα στόματα στο θέατρο. Άντε να ανοίξουν και στη δημοσιογραφία. Έντυπη και τηλεοπτική».

Έλενα Ακρίτα για Γιώργο Κιμούλη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Σκεφτείτε ο τάδε ηθοποιός να σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι και έπειτα να σε αγγίζει»

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει εδώ και λίγες ώρες κατά του Γιώργου Κιμούλη και όχι μόνο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε θέση και αποκάλυψε τις δικές της εμπειρίες.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που πολλές φορές έχει αναφερθεί στο πόσο σημαντικό είναι να διεκδικείς να δικαιώματα σου, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στήριξε όσες γυναίκες έχουν βγει να μιλήσουν.

Όσα αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

“Η @zetadouka είναι καρδιακή φίλη, έχουμε διαλέξει η μία την άλλη σε μια σχέση βαθιάς αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και ευαίσθητη όσο και δυναμική. Στηρίζω δημόσια την ομολογία της και παίρνω τη δύναμη να σας πω πως έχω υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο της δουλειάς μου από ανθρώπους που σας είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Δυστυχώς δεν είμαι η μόνη.

Συσπειρωνόμαστε για να μιλήσουμε όλες μαζί. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η επιβολή βίας πάνω σε γυναίκες από άντρες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Και για όσους ρωτάτε γιατί τώρα, σκεφτείτε τον εαυτό σας γεμάτο όνειρα και ρομαντισμό γεμάτοι από απ’ το υπέροχο ρητό που βροντοφωνάζει πως “ο ηθοποιός σημαίνει φως” να πηγαίνετε χωρίς να το γνωρίζετε ν’ αντιμετωπίσετε το μεγάλο σκοτάδι των ανθρώπων.

Να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα. Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ ένα τέτοιο άνθρωπο.

Νέες αποκαλύψεις κατά του Γιώργου Κιμούλη και από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε"

Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε και οι πόρτες κλείνουν σαν ντόμινο όταν ανοίγεις μέτωπα σ αυτό το χώρο ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι. Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιείται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο. Είμαι εδώ για να δηλώσω πως δεν πρέπει να μένει κανένα στόμα κλειστό όταν κάποιος σε υποτιμά και σε βασανίζει. Όποιος κι αν είναι αυτός. Μπράβο στη @danai_barka που γίνεται το χέρι που θα κρατήσουμε για να γίνουμε μια γερή αλυσίδα.

Μια μεγάλη αγκαλιά στην @katerina_geronikolou και την @evdokia.roumelioti για το σθένος και τα κότσια σας” έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθιστώντας σαφές πως είναι πολλά και σκληρά αυτά που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των θεάτρων και κανείς δε γνωρίζει

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share