Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις των ηθοποιών για τον Γιώργο Κιμούλη: "Ήμασταν παρών σε πολλά περιστατικά"

Ποιοι ηθοποιοί βγήκαν στο προσκήνιο και μαρτύρησαν τα γεγονότα από τις καταγγελίες;

27 Ιανουαρίου 2021 15:41
Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις των ηθοποιών για τον Γιώργο Κιμούλη:

Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκας για τον Γιώργο Κιμούλη όπου είχε υποστεί από εκείνον σωματική και ψυχική βία. Επίσης η Φαίη Ξυλά μέσα από δηλώσεις της ανέφερε ότι είχε την χειρότερη συνεργασία στην καριέρα της με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα στο προσκήνιο ήρθαν δύο ακόμη ηθοποιοί όπου επιβεβαιώνουν μέσα από κοινή τους ανακοίνωση τα περιστατικά που ανέφερε στην συνέντευξη της στο "Πάμε Δανάη" η Ζέτα Δούκα.

Η επιβεβαίωση των περιστατικών από τους ηθοποιούς.

Γιώργος Κιμούλης: Οι αποκαλύψεις των ηθοποιών

Ειδικότερα στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα τάχθηκαν οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού οι οποίοι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Oι δύο ηθοποιοί με ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και όπου η Ζέτα Δούκα είχε κάνει την καταγγελία την Τρίτη, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και την συγχαίρουν για το θάρρος της, ενώ δηλώνουν και πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη, όποτε κληθούν.

Οι ηθοποιοί που επιβεβαιώνουν τα περιστατικά.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Νίκου Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού

"Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου καιτά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Closer» στην οποία συμμετείχαμε και εμείς.

Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε".

Η ανάρτηση με την ανακοίνωση

Η κοινή ανακοίνωση των ηθοποιών.

"Eίναι της μόδας η αλήθεια....": Η σπόντα της Καίτης Γαρμπή για τον Κιμούλη

Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι είχε δεχτεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη όταν έπαιζαν μαζί στη θεατρική παράσταση Closer το 2008-2009.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης μετά την καταγγελία της ηθοποιού, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου» προκάλεσαν την οργή της Καίτης Γαρμπή. Το σχόλιο της στο Twitter ήταν αφοπλιστικό. «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share