Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Eίναι της μόδας η αλήθεια....": Η σπόντα της Καίτης Γαρμπή για τον Κιμούλη

Χαμός με τον Γιώργο Κιμούλη!

27 Ιανουαρίου 2021 15:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι είχε δεχτεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη όταν έπαιζαν μαζί στη θεατρική παράσταση Closer το 2008-2009.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης μετά την καταγγελία της ηθοποιού, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου» προκάλεσαν την οργή της Καίτης Γαρμπή. Το σχόλιο της στο Twitter ήταν αφοπλιστικό. «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια.

Και η Μιμή Ντενίση καρφώνει Κιμούλη: "Υπάρχει μια φήμη πως..."

Καθαρά και ξάστερα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την περίπτωση της καταγγελίας του Γιώργου Κιμούλη από τη Ζέτα Δούκα.

Η Μιμή Ντενίση είπε ότι ο χώρος του θεάτρου είναι μικρός και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν παρέλειψε να πει ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει φήμη ότι φέρεται άσχημα.

Πρόσθεσε ότι άσχημα δε μπορεί να φέρεσαι σε κανέναν ηθοποιό που είναι στη σκηνή και να επικαλείσαι "λόγους εκπαίδευσης".

Η ίδια είπε ότι με τον Κιμούλη είχαν δουλέψει πολύ παλιά στην "Αστροφεγγιά".

Και η Μιμή Ντενίση καρφώνει Κιμούλη

Ο Κιμούλης δεν έχει στήριξη από τους συναδέλφους του

Τόνισε ακόμα ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει στήριξη από τους συναδέλφους του.

"Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Γιώργος είναι να ζητήσει συγγνώμη", είπε.

Όσο πιο επιτυχημένος είσαι τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι είπε η Μιμή Ντενίση τονίζοντας ότι ένας ηθοποιός όταν παίζει είναι πολύ ευαίσθητος.

Γνωστή ως εξαιρετική θιασάρχις η Μιμή Ντενίση είπε ότι πάρα πολλοί ηθοποιοί έχουν πει "όχι" στον Κιμούλη και δε θέλουν να δουλέψουν μαζί του.

Η Μιμή Ντενίση τόνισε ότι δε μπορεί ένας σκηνοθέτης ή ένας θιασάρχης να φέρεται άσχημα σε κανέναν.

Όσο για την Κατερίνα Γερονικολού η Μιμή Ντενίση είπε ότι την έχει σαν πνευματικό της παιδί και η Κατερίνα είναι ευγενική, δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και την πιστεύει. Τόνισε ότι δεν ισχύει το να ζητούν δημοσιότητα αυτές οι ηθοποιοί. Ακόμα πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως η Γερονικολού και άλλες ηθοποιοί είναι στα δικαστήρια με τον Κιμούλη για δεδουλευμένα του Δον Ζουάν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share