Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Και η Μιμή Ντενίση καρφώνει Κιμούλη: "Υπάρχει μια φήμη πως..."

Τον έδωσε στεγνά!

27 Ιανουαρίου 2021 14:33
Και η Μιμή Ντενίση καρφώνει Κιμούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθαρά και ξάστερα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την περίπτωση της καταγγελίας του Γιώργου Κιμούλη από τη Ζέτα Δούκα.

Η Μιμή Ντενίση είπε ότι ο χώρος του θεάτρου είναι μικρός και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν παρέλειψε να πει ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει φήμη ότι φέρεται άσχημα.

Πρόσθεσε ότι άσχημα δε μπορεί να φέρεσαι σε κανέναν ηθοποιό που είναι στη σκηνή και να επικαλείσαι "λόγους εκπαίδευσης".

Η ίδια είπε ότι με τον Κιμούλη είχαν δουλέψει πολύ παλιά στην "Αστροφεγγιά".

Και η Μιμή Ντενίση καρφώνει Κιμούλη

Ο Κιμούλης δεν έχει στήριξη από τους συναδέλφους του

Τόνισε ακόμα ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει στήριξη από τους συναδέλφους του.

"Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Γιώργος είναι να ζητήσει συγγνώμη", είπε.

Όσο πιο επιτυχημένος είσαι τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι είπε η Μιμή Ντενίση τονίζοντας ότι ένας ηθοποιός όταν παίζει είναι πολύ ευαίσθητος.

Γνωστή ως εξαιρετική θιασάρχις η Μιμή Ντενίση είπε ότι πάρα πολλοί ηθοποιοί έχουν πει "όχι" στον Κιμούλη και δε θέλουν να δουλέψουν μαζί του.

Η Μιμή Ντενίση τόνισε ότι δε μπορεί ένας σκηνοθέτης ή ένας θιασάρχης να φέρεται άσχημα σε κανέναν.

Όσο για την Κατερίνα Γερονικολού η Μιμή Ντενίση είπε ότι την έχει σαν πνευματικό της παιδί και η Κατερίνα είναι ευγενική, δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και την πιστεύει. Τόνισε ότι δεν ισχύει το να ζητούν δημοσιότητα αυτές οι ηθοποιοί. Ακόμα πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως η Γερονικολού και άλλες ηθοποιοί είναι στα δικαστήρια με τον Κιμούλη για δεδουλευμένα του Δον Ζουάν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share