Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τη σύζυγό του;

27 Ιανουαρίου 2021 12:08
Κατερίνα Καραβάτου: Τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί εδώ και τρεις ημέρες, την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια έλειπε για 3η συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" με το σύζυγό της να μιλάει για την κατάσταση της υγείας της.

Ο Κρατερός Κατσούλης, καλημέρισε τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά χωρίς τη σύζυγό του, και αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια συνεχίζει να νοσηλεύεται. Ο ίδιος δεν έδωσε αρκετές λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο πως η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου πηγαίνει καλύτερα.

"Δεν είμαστε και σήμερα όλοι μαζί όπως πολύ απλά έχετε δει. Η Κατερίνα μας είναι ακόμα στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται. Είναι καλύτερα. Έχετε την αγάπη της. Θα επιστρέψει το συντομότερο και θα είναι κοντά μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης και περαστικών που μας έχετε στείλει. Πάμε να ξεκινήσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Καραβάτου - Κατσούλης: "Δημιουργήσαμε θυμό, πόνο, οργή"

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των κου κου», μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή στην εκπομπή τους -διαβάστε εδώ περισσότερα-.

Με σοβαρό ύφος, οι δύο παρουσιαστές απολογήθηκαν, για τη λάθος συμπεριφορά τους όταν τα δίδυμα αδέρφια από το Big Brother παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων αποκάλυψαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς, να της το αποκαλύψουν.

«Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που... διαβάστε όσα είπαν Κατσούλης - Καραβάτου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share