Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Εκτός εαυτού η Εβελίνα Παπούλια με την Φαίη Σκορδά: "Με εξέθεσες" - "Αυτό το πράγμα είναι κιτρινισμός" (video)

Στο πλαίσιο των δηλώσεων της για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκας για τον Γιώργο Κιμούλη

27 Ιανουαρίου 2021 12:12
Εκτός εαυτού η Εβελίνα Παπούλια με την Φαίη Σκορδά:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ζέτα Δούκα: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση καταγγελίας της Ζέτας Δούκας για τον Γιώργο Κιμούλη για την ψυχολογική και σωματική βία που είχε δεχτεί σε παράσταση. Επίσης ο Γιώργος Κιμούλης πρόσφατα βγήκε και έκανε δηλώσεις σχετικά με τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκας και της Κατερίνας Γερονικολού.

Συγκεκριμένα αρκετοί καλλιτέχνες έχουν βγει στη δημοσιότητα παίρνοντας θέση στην υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην Φαίη Σκορδά.

Ζέτα Δούκα: Η θέση της Εβελίνας Παπούλιας στην υπόθεση

Ειδικότερα στην εκπομπή 'Πρωινό" προβλήθηκε ένα βίντεο σχετικά με τις δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλιας για τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ώρες με την ίδια να αναφέρει με ποιανού το μέρος είναι.

Όμως αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν η αντίδραση της όταν η Φαίη Σκορδά ζήτησε να κόψουν το βίντεο απότομα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ηθοποιό να βγει εκτάκτως στον "αέρα" και να λογομαχήσει με την παρουσιάστρια.

Στο απόσπασμα η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να αναφέρεται ότι «εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή.

Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Σε αυτό το σημείο, η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του και είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις!».

Η αντίδραση της ηθοποιού

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό και αρκετά ενοχλημένη είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Η Εβελίνα Παπούλια έκλεισε τονίζοντας πως νοιώθει προσβεβλημένη από την Φαίη Σκορδά και πως δεν πρόκειται να πάει στην εκπομπή να τοποθετηθεί περαιτέρω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share