Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ξεσπά" ο Γιώργος Κιμούλης με τις καταγγελίες: "Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί" - "Με έχει θυμώσει αυτή η..."

Απάντησε και για τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού

27 Ιανουαρίου 2021 10:46

Γιώργος Κιμούλης: Νέες εξελίξεις έχουν έρθει στο φως σχετικά μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκας σχετικά με την συμπεριφορά του ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη απέναντι της σε μία παλιά συνεργασία που είχαν.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης βγήκε και πάλι στη δημοσιότητα όπου και έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έχει δεχτεί από την Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού.

Με τις καταγγελίες ξέσπασε ο Γιώργος Κιμούλης.

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση του ηθοποιού στις καταγγελίες

Ειδικότερα στο Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης, μετά τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ενώ απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού για τον ίδιο.

Ο ίδιος ξεκίνησε μιλώντας για την καταγγελία της Ζέτας Δούκας λέγοντας ότι «τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».

Ξέσπασε ο Γιώργος Κιμούλης.

Η απάντηση για την Κατερίνα Γερονικολού

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share